Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανάλυση του αντι-Καλάθη: "34 π. με Ολυμπιακό, 0/9 με ΠΑΟ"
Μπάσκετ
| 2020-05-28 20:43:00

Ανάλυση του αντι-Καλάθη: "34 π. με Ολυμπιακό, 0/9 με ΠΑΟ - Πασέρ και δυάρι - Γυρολόγος 30 ετών"

του Pick n' Scroll
Ανάλυση του αντι-Καλάθη: "34 π. με Ολυμπιακό, 0/9 με ΠΑΟ - Πασέρ και δυάρι - Γυρολόγος 30 ετών"

Παναθηναϊκός: Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λορένζο Μπράουν στο sportdog ο Δημήτρης Καναβαράκης, χωρίς όμως να παραβλέπει κάποια σημαντικά στοιχεία για την περίπτωσή του.

Όπως είναι για παράδειγμα η αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι, που φέτος τον έκαναν επιζήμιο για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και το γεγονός ότι ενώ έπαιξε αποτελεσματικά τον ρόλο του ηγέτη στην πρώτη περίοδο της σεζόν, φάνηκε να σβήνει στο τελικό στάδιο της Ευρωλίγκας πριν από το λουκέτο.

Άριστος γνώστης στα θέματα του μπάσκετ, ο Δ. Καναβαράκης αναφέρθηκε ακόμα στον Νικ Καλάθη και αν ο Μπράουν μπορεί να πάρει τη θέση του.

"Προσόντα αλλά είναι ψυχολογικά εύθραυστος - Είναι αναντικατάστατο το κενό του Καλάθη;"

"Έχει πολύ καλές δυνατότητες, έχει προσόντα αλλά έχει και ένα θέμα καθώς προφανώς είναι ψυχολογικά εύθραυστος. Από εκεί που βάζει 25 πόντους, μετά βάζει 5 πόντους με 1 στα 15 σουτ. Σε άλλο περιβάλλον που ίσως νιώσει πιο ήρεμος, που ίσως του δώσει αυτοπεποίθηση να ξεδιπλώσει τα χαρακτηριστικά του, ίσως να είναι πιο σταθερός", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχει κάνει ένα διάστημα με τρομακτικά κακά ποσοστά, είναι σερί αγώνων που ήταν επιζήμιος για την ομάδα του, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 34 πόντους. Με τον Παναθηναϊκό είχε μείνει άποντος με 0/9. Τον πήρε η κάτω βόλτα, δεν ξέρω τι μπορεί να είχε. Αλλά είναι παίκτης με κάποια καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του".

Μπορεί να γίνει αντι-Καλάθης στον Παναθηναϊκό;

"Εξαρτάται τι σημαίνει αντι-Καλάθης. Ένας παίκτης με 13 πόντους και 9 ασίστ ή ένας ο παίκτης που θα σε ξελασπώσει στα δύσκολα, θα πάρει το τελευταίο σουτ κ.λπ. Γιατί είναι βραδιές που μοιάζει εξωπραγματικός ο Καλάθης, αλλά δεν ξέρω εκεί που η μπάλα καίει αν είναι αναντικατάστατο το κενό του".

"Πολύ καλός στην πάσα, παίζει και 2 - Φάνηκε να σβήνει - Ήταν γυρολόγος"

Ο Μπράουν είναι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού, για να κάνει τη διαφορά δηλαδή, κατά την άποψή σου;

"Ένας παίκτης σαν τον Μπράουν μπορεί να βοηθήσει κάθε καλή ομάδα της Ευρωλίγκας. Το ζητούμενο είναι αν μπορείς να του δώσεις τα κλειδιά και να σε οδηγήσει. Πήγε να το κάνει φέτος στον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξε τον ρόλο του ηγέτη πολύ αποτελεσματικά σε κάποιες βραδιές, αλλά στο τελικό στάδιο της Ευρωλίγκας πριν το λουκέτο, φάνηκε να σβήνει. Για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζουμε. Ίσως να μην άντεξε την πίεση, ίσως να είναι εσωτερικά προβλήματα με τον σύλλογο, δεν ξέρω".

Για γκαρντ είναι ψηλός, πάντως, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις;

"Είναι πολύ καλός στην πάσα, θεωρητικά παίζει 1 και 2, έχει καλό σουτ, αλλά στο τρίποντο έχει θέμα. Από τα 5-6 μέτρα είναι καλός. Έχει τρόπους να επιτεθεί στο καλάθι. Ήταν γυρολόγος, η φετινή σεζόν που έχουμε είναι δείγμα ουσίας, γιατί είναι και 30 ετών. Για παίκτης που θα του δώσεις τη μπαγκέτα να οδηγήσει τη ομάδα, θεωρώ ότι είναι γρίφος". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μάνος; Σε αυτόν "δίνει" την ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος - Τρελή έκπληξη - Δημοσίευμα-βόμβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags