Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίνετζης θα ανανεώσουν στα σίγουρα
| 2020-05-29 07:41:00

Πέφτουν υπογραφές στον Ολυμπιακό! Top class γκαρντ και 4άρι - "Παίζει" ένας ακόμα - Τρία ονόματα

Sportdog Team
Πέφτουν υπογραφές στον Ολυμπιακό! Top class γκαρντ και 4άρι - "Παίζει" ένας ακόμα - Τρία ονόματα

Ολυμπιακός: Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίνετζης θα ανανεώσουν στα σίγουρα, θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή και του Βεζένκοφ!

"Ραντεβού ανανεώσεων", γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα το ΦΩΣ και στη συνέχεια το ρεπορτάζ προσθέτει: "Μέσα στις επόμενες μέρες οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Σπανούλη, Πρίντεζη, Βεζένκοφ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους - Σιγουριά για τους αρηχγούς, όλα ανοιχτά με τον Βούλγαρο".

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να "δέσει" τους Σπανούλη, Πρίντεζη αλλά και να κρατήσει τον Βεζένκοφ στο Λιμάνι με τους δικούς του όρους.

Άλλωστε οι Πειραιώτες διαθέτουν μια καλή βάση και με προσεκτικές κινήσεις ενίσχυσης, μπορούν τη νέα σεζόν να κάνουν τη διαφορά.

Στις πριπτώσεις των Σπανούλη και Πρίντεζη υπάρχει η βεβαιότητα ότι οι παίκτες θα συμφωνήσουν με τις μειωμένες προτάσεις του συλλόγου, όσον αφορά τις αποδοχές τους.

Για τον Βεζένκοφ δεν είναι σίγουρο, για αυτό είναι καλό στην περίπτωση του Βούλγαρου να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά το ενδεχόμενο παραμονής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags