Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτο σενάριο: Αυτόν "κοιτάζει" από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ
| 2020-05-29 19:00:00

Απίστευτο σενάριο: Αυτόν "κοιτάζει" από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Δεν έκανε το... μπαμ - "Μάχη" με Σάρας!

του Pick n' Scroll
Απίστευτο σενάριο: Αυτόν "κοιτάζει" από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Δεν έκανε το... μπαμ - "Μάχη" με Σάρας!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία περίεργη κατάσταση. Το προπονητικό τιμ που έχει, έχει σκανάρει τους παίκτες που έπρεπε να σκανάρει, αλλά ακόμη δεν μπορούν να υπάρξουν αποφάσεις. 

Και δεν θα υπάρξουν αποφάσεις τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, οπότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι οι αποφάσεις για το χτίσιμο του ρόστερ θα αργήσουν ακόμη περισσότερο και σε μία τέτοια περίπτωση παίκτες, όπως ο Λορέντζο Μπράουν, θα πάνε σε άλλες ομάδες.

Συζητήσεις, πάντως, γίνονται με παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν, ο οποίος έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Μπόλντγουϊν είχε χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αλλά όποιος καταλαβαίνει από μπάσκετ, είδε έναν παίκτη που έχει υλικό. Απλά θέλει χρόνο και καθοδήγηση, ώστε να δείξει τα στοιχεία που πριν από μερικά χρόνια τον είχαν οδηγήσει στο ΝΒΑ.

Στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα πάει ο Αμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται, ωστόσο, να φορέσει τα πράσινα της Ζαλγκίρις. Είναι άλλωστε από τους παίκτες που αρέσουν στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Μπόλντγουϊν είναι αθλητικός, παίζει άμυνα και έχει πολλά πράγματα να βγάλει ακόμη.

Αλλωστε σε πολλούς δεν γέμιζε το μάτι στον Ολυμπιακό και ο Ζακ ΛεΝτέι, εν τούτοις τον πήρε η Ζαλγκίρις. Και μάλιστα ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ έκανε καλή χρονιά στους Λιθουανούς. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τον δρόμο του να ακολουθήσει ένας ακόμη "ερυθρόλευκος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Δημήτρη! Φέρνει γκαρντ από Ισπανία - 8,8 πόντους στην Ευρωλίγκα - Δεν είναι... Καλάθης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags