Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Αρπάζουν" στόχο του ΠΑΟ, αν δεν πάρουν Σλούκα - "Χτυπούν" και τον ψηλό "τρέλα" των Ολυμπιακών!
Μπάσκετ
| 2020-05-30 17:24:00

"Αρπάζουν" στόχο του ΠΑΟ, αν δεν πάρουν Σλούκα - "Χτυπούν" και τον ψηλό "τρέλα" των Ολυμπιακών!

του Pick n' Scroll
"Αρπάζουν" στόχο του ΠΑΟ, αν δεν πάρουν Σλούκα - "Χτυπούν" και τον ψηλό "τρέλα" των Ολυμπιακών!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Ολυμπιακού ακούει εδώ και ένα μήνα για μεγάλες μεταγραφές. Εχει ακούσει ότι οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν 5 εκατ. ευρώ για 4 μεταγραφές. Εχουν ακούσει οι Ολυμπιακοί ότι θα αποκτηθούν δύο γκαρντ μεγάλης κλάσης. 

Στην αρχή «έπαιζε» το δίδυμο Ντιλέινι-Σλούκα. Στη συνέχεια και αφού ο Ντιλέινι πήγε στην Αρμάνι, το δίδυμο έγινε Σλούκας, Καλάθης. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν καλά τουλάχιστον στην περίπτωση του Καλάθη. 

Ετσι φαίνεται με τις πληροφορίες να τον φέρνουν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Τίποτα, πάντως, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το μπαμ και να πάρει και τους δύο. Μπορεί να πάρει έναν από τους δύο. Θα δείξει.

Τι θα γίνει, όμως, στην περίπτωση που ούτε ο Σλούκας, ούτε ο Καλάθης, θα πιάσουν λιμάνι; Η ζημιά θα είναι μεγάλη, τουλάχιστον στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ποιος θα μπορούσε μετά από κάτι τέτοιο να πάει στον Ολυμπιακό; Τα ονόματα είναι λίγο, πολύ γνωστά. Είναι ο Πάνγκος της Μπαρτσελόνα, ο Ουόλτερς της Μακάμπι, ίσως να μείνει ο Μπάικς, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Λορέντζο Μπράουν αν αργήσει ο Παναθηναϊκός.

Για τον Μάικ Τζέιμς δεν πρέπει να γίνεται λόγος, καθώς θέλει κοντά στα 2,5 εκατ. δολάρια το χρόνο, λεφτά που δεν δίνει ο Ολυμπιακός.

Αν, λοιπόν, δεν μπορέσει να πάρει Σλούκα ή Καλάθη η ομάδα του Πειραιά, θα σπρώξει τα λεφτά στις άλλες θέσεις που ψάχνει παίκτες. Να πάρει, δηλαδή, τον Αντονι Γκιλ, που είναι η τρέλα των Ολυμπιακών, αλλά κυρίως του Μπαρτζώκα, να πάρει τον Ράιαν Μπρόκχοφ, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δεν ανησυχούν (μιλάμε για τα μέλη της ομάδας) και θεωρούν ότι αυτό που θα εμφανίσουν του χρόνου θα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Αγγελόπουλων για Σπανούλη-Πρίντεζη! Δεν είναι καλά τα νέα - Τι θα πουν οι δύο παικταράδες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags