Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γι’ αυτό δεν μίλησε ο Γιαννακόπουλος - Φήμες για κίνηση-βόμβα
Μπάσκετ
| 2020-06-03 17:10:00

Γι’ αυτό δεν μίλησε ο Δημήτρης - Φήμες για κίνηση-βόμβα - Στην Αθήνα παικταράς - Τι έμαθαν στο ΣΕΦ;

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό δεν μίλησε ο Δημήτρης - Φήμες για κίνηση-βόμβα - Στην Αθήνα παικταράς - Τι έμαθαν στο ΣΕΦ;

Παναθηναϊκός: Ολοι απορούν γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβαλλε την τελευταία στιγμή την συνέντευξη Τύπου που ήταν να δώσει σήμερα το μεσημέρι. Απάντηση ακριβή δεν μπορεί να δώσει κάποιος. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού άλλωστε είναι από αυτούς που λες απρόβλεπτους. Είναι τέτοιος άνθρωπος.

Κάποιοι λένε ότι θέλει χρόνο ακόμη, προκειμένου να σταθμίσει ξανά ορισμένα πράγματα πριν βγει να μιλήσει. Είναι πολλά σοβαρά αυτά που θέλει να πει και για αυτό το λόγο θέλει να είναι ακόμη πιο σίγουρος πριν βγει στον αέρα και πει ό,τι πει.

Αλλοί, πάντως, υποστηρίζουν και είναι πολλοί μάλιστα ότι το θέμα της αναβολής της συνέντευξης Τύπου έχει να κάνει με τον Νικ Καλάθη. Με το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σημειωτέον ότι ο Καλάθης αναμένεται αύριο στην Αθήνα από τις ΗΠΑ.

Τα δεδομένα, πάντως, για τον Καλάθη παραμένουν ασφυκτικά για το "τριφύλλι". Άλλωστε στην Ισπανία λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ομογενούς γκαρντ. Και στον Ολυμπιακό το ίδιο λένε. Ο Ολυμπιακός τον κυνήγησε και τον κυνηγάει μέχρι την τελευταία στιγμή άλλωστε. Αλλά οι άνθρωποί του λένε από δω και από εκεί ότι το θέμα τελειώνει και ο Καλάθης πάει στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια συνέντευξη; Αυτή είναι η βόμβα Γιαννακόπουλου - Φέρνει γκαρντ top όνομα - Πρώην του Ολυμπιακού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags