Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χάνει" την καψούρα Μπαρτζώκα και οπαδών
| 2020-06-03 19:56:00

Άσχημη εξέλιξη στο λιμάνι - Έγινε το... θαύμα - "Χάνει" καψούρα Μπαρτζώκα, οπαδών - Α ρε Ζοτς...

του Pick n' Scroll
Άσχημη εξέλιξη στο λιμάνι - Έγινε το... θαύμα - "Χάνει" καψούρα Μπαρτζώκα, οπαδών - Α ρε Ζοτς...

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί με χίλιους τρόπους να πάρει τον Κώστα Σλούκα, αλλά στη Φενέρ, όπου ανήκει ο παίκτης, γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι ευνοϊκά για τους Πειραιώτες. 

Βλέπετε, έπεσε χρήμα στην τουρκική ομάδα και πληρώθηκαν κάποια από τα αρκετά χρέη που υπάρχουν από τη φετινή χρονιά. Μάλιστα, έχει μπει συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να αποπληρωθούν όλα τα χρήματα που οφείλονται.

Κάτι που ίσως παίξει ρόλο στο ενδεχόμενο παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πριν ξεσπάσει η πανδημία, όλα έδειχναν ότι ο Ζοτς θα σταματήσει το καλοκαίρι για ένα χρόνο. Για να ξεκουραστεί, αλλά και επειδή τα πράγματα στη Φενέρ δεν είναι καλά. 

Ήρθε, όμως, η πανδημία και η ξεκούραση για τον Ομπράντοβιτς ήρθε από μόνη της. Ο πολύπειρος προπονητής ήδη κάθεται περίπου τρεις μήνες και θα καθίσει άλλους δύο, αφού οι προετοιμασίες θα αρχίσουν τον Αύγουστο.

Το ενδεχόμενο παραμονής του Ομπράντοβιτς στη Φενέρ δεν είναι μεγάλο, αλλά έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες. Και αν γίνει τελικά αυτό; Τι θα γίνει με τον Σλούκα; Κάπου εκεί μπλέκεται το πράγμα, αν και ο διεθνής γκαρντ έχει προτεραιότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Θέλει να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που αυξάνει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό

Αν δεν γίνει, πάντως, το ραντεβού της Φενέρ με τον Ζοτς, δεν πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στην περίπτωση του Σλούκα, που βεβαίως έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελαίνουν" την Ευρώπη οι Αγγελόπουλοι – Κλείνουν 19χρονο... διαμάντι – Θα αφήσει εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags