Facebook Pixel Κώστας Σλούκας – Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για Σλούκα! Συμφώνησε για τρία χρόνια - Εθεάθη στα γραφεία των Αγγγελόπουλων!
Μπάσκετ
| 2020-06-04 20:32:00

Όργιο φημών για Σλούκα: Συμφώνησε με Ολυμπιακό - Εθεάθη στα γραφεία - Έξαλλος ο μάνατζερ!

Sportdog Team
Όργιο φημών για Σλούκα: Συμφώνησε με Ολυμπιακό - Εθεάθη στα γραφεία - Έξαλλος ο μάνατζερ!

Κώστας Σλούκας – Ολυμπιακός: Μία... ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Έλληνας άσος αποτελεί εδώ και μήνες τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών και παρότι έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ για ακόμα έναν χρόνο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως πλέον η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομενη!

Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σλούκας το απόγευμα της Δευτέρας εθεάθη στα γραφεία των Αγγελόπουλων, όπου συζήτησε μαζί τους και έδωσαν τα χέρια για τριετή συμφωνία.

Ο διεθνής γκαρντ, που έρχεται στο Λιμάνι για να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας, θα υπογράψει... βασιλικό συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 5.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Ατζέντης Σλούκα: "Έχει συμβόλαιο και δεν διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες"

Ο μάνατζερ του Κώστα Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου, πάντως, έσπευσε να… σβήσει τη φωτιά που έχει ανάψει με τον Έλληνα άσο.

Ο ατζέντης του Σλούκα προέβη σε μήνυμα στα social media, με το οποίο ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και δεν διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες.

«Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες»., αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tην... έσκασαν οι Αγγελόπουλοι! Μεταγραφή ψηλού απ’ το πουθενά στο ΣΕΦ - Τον ήθελε και ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags