Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτοι Αγγελόπουλοι! Κι άλλη βόμβα μετά τον Σλούκα!
| 2020-06-05 14:35:00

Απίστευτοι Αγγελόπουλοι! Κι άλλη βόμβα μετά τον Σλούκα - Φήμες για Νικ - Ψηλός που... σκοτώνει

του Pick n' Scroll
Απίστευτοι Αγγελόπουλοι! Κι άλλη βόμβα μετά τον Σλούκα - Φήμες για Νικ - Ψηλός που... σκοτώνει

Όλος ο αθλητικός κόσμος της Ελλάδας δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από χθες παρά μόνο με τον Κώστα Σλούκα και την αναφορά ότι συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό. 

Ο ατζέντης του παίκτη τόνισε ότι ο πελάτης του δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τη Φενέρ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με τον διεθνή γκαρντ. Διέψευσε επίσης ότι έγινε συνάντηση με την πλευρά του παίκτη.

Και κάπως έτσι ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Πού είναι η αλήθεια; Κανείς δεν είναι μπροστά στα πράγματα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος λόγος είναι ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Ο άλλος αφορά στο ότι ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την προσφορά του, που αρχικά ήταν πολύ μικρή.

Ασφαλή πράγματα δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν για τον απλούστατο λόγο, που αναφέραμε παραπάνω: ότι ο Σλούκας ανήκει ακόμη στη Φενέρ.

Παράλληλα, υπάρχει φημολογία και για τον Νικ Καλάθη. Κρατείται ανοιχτό παράθυρο για τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και συν τοις άλλοις ο ατζέντης του Σλούκα και του Καλάθη, που είναι το ίδιο πρόσωπο, μάλλον δεν θα ήθελε να βάλει δύο τέτοιες προσωπικότητες σε μία ομάδα. Γιατί να μη στείλει τον Καλάθη στην Μπαρτσελόνα, ώστε να έχει ανοιχτή και την πόρτα της μεγάλης αυτής ομάδας;

Πάντως και μόνο τον Σλούκα να πάρει ο Ολυμπιακός θα έχει πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν να πάρει έναν μεγάλο γκαρντ. Θα ήθελε δύο τέτοιους, αλλά δεν είναι εύκολο. Αν πάρει τον Σλούκα μόνο στα γκαρντ ως λαμπερό όνομα, θα κάνει και άλλη μεγάλη μεταγραφή, που είτε θα είναι στους ψηλούς, είτε στους "πλάγιους". Θέλετε ένα παράδειγμα; Τον Αντονι Γκιλ της Χίμκι ή τον Ράιαν Μπρόκχοφ, που, όμως, θέλει πολύ η Εφές.

Στον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχει ανησυχία, αν αποκτηθεί ένας σπουδαίος γκαρντ. Μετά όλα θα είναι εύκολα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δεν είναι μόνο οι Σλούκας-Καλάθης! Νέο… μπαμ με εντολή Μπαρτζώκα στο "3" - Έκπληξη με Έλληνα!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags