Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικ Καλαθης: Όπως έχετε διαβάσει από χθες στο sportdog, οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν και με τον κοινό μάνατζερ των Καλάθη και Κώστα Σλούκα!
| 2020-06-06 08:33:00

"Μπαμ" Αγγελόπουλων με Σλούκα ΚΑΙ Καλάθη - Έγινε το ραντεβού - Διπλή επιβεβαίωση sportdog!

"Μπαμ" Αγγελόπουλων με Σλούκα ΚΑΙ Καλάθη - Έγινε το ραντεβού - Διπλή επιβεβαίωση sportdog!

Ολυμπιακός - Νικ Καλαθης: Όπως έχετε διαβάσει από χθες στο sportdog, οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν και με τον κοινό μάνατζερ των Καλάθη και Κώστα Σλούκα!

" (...) Υπάρχει φημολογία και για τον Νικ Καλάθη. Κρατείται ανοιχτό παράθυρο για τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και συν τοις άλλοις ο ατζέντης του Σλούκα και του Καλάθη, που είναι το ίδιο πρόσωπο, μάλλον δεν θα ήθελε να βάλει δύο τέτοιες προσωπικότητες σε μία ομάδα.

Γιατί να μη στείλει τον Καλάθη στην Μπαρτσελόνα, ώστε να έχει ανοιχτή και την πόρτα της μεγάλης αυτής ομάδας; Πάντως και μόνο τον Σλούκα να πάρει ο Ολυμπιακός θα έχει πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν να πάρει έναν μεγάλο γκαρντ (...)", αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ με τίτλο Απίστευτοι Αγγελόπουλοι! Κι άλλη βόμβα μετά τον Σλούκα - Φήμες για Νικ - Ψηλός που... σκοτώνει.

Ο Νικ Καλάθης πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο Λιμάνι, αλλά ο Κώστας Σλούκας φαίνεται ότι είναι ο γκαρντ που θα πάρει τα κλειδιά από τον Μπαρτζώκας για να γίνει ο νέος Σπανούλης και ο Ολυμπιακός να βρει μια τέλεια λύση για χρόνια.

Ο,τι γράφουν σήμερα, δηλαδή, το ΦΩΣ και η Live Sport σε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ τους, και το έχετε διαβάσει από χθες στο sportdog...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags