Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για συμπαίκτη στην ΚΑΕ - Τι θα γίνει με κόουτς, μπάτζετ
| 2020-06-06 17:05:00

Φήμες για συμπαίκτη στην ΚΑΕ - Τι θα γίνει με κόουτς, μπάτζετ - "Κλέβει" παίκτη-αποκάλυψη της ΑΕΚ

του Pick n' Scroll
Φήμες για συμπαίκτη στην ΚΑΕ - Τι θα γίνει με κόουτς, μπάτζετ - "Κλέβει" παίκτη-αποκάλυψη της ΑΕΚ

Η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Την Τρίτη ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλοι θα είναι κρεμασμένοι από το στόμα του. Από το τι θα πει. 

Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής αναφέρει ότι πάμε σε έναν Παναθηναϊκό με μικρότερο μπάτζετ και με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα. Πάντως, φημολογία των τελευταίων ωρών λέει ότι ο Γιαννακόπουλος έχει βρει συμπαίκτη, ίσως να μην είναι προπονητής ο Βόβορας, ίσως να μην είναι το μπάτζετ έτσι, όπως περιμένουμε. Μιλάμε, όμως, μόνο για φημολογία που δεν έχει διασταυρωθεί.

Από κει και πέρα, αν ισχύσει η διαδικασία του χαμηλού μπάτζετ και όσον αφορά στο ελληνικό υλικό, τα ονόματα που υπάρχουν είναι αυτό του Λεωνίδα Κασελάκη του Προμηθέα, αλλά και του Λευτέρη Μποχωρίδη του Αρη. Πρόκειται για δύο παίκτες που προορίζονται για να δώσουν βάθος στον πάγκο.

Υπάρχει, όμως, και μία ακόμη περίπτωση που μπορεί να «παίξει» αντί του Κασελάκη. Και αυτός είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ανήκει στην ΑΕΚ και έχει αναγεννηθεί στα χέρια του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Παπαθεοδώρου είχε τον Κερκυραίο και στον ΠΑΟΚ.

Ο Χρυσικόπουλος υπήρξε μεγάλο ταλέντο που, όμως, δεν είχε την αναμενόμενη πορεία. Οι τραυματισμοί που είχε, έπαιξαν ρόλο σε αυτό. Όπως και η επιλογή του σε μικρή ηλικία να πάει σε μέτρια ομάδα της Ιταλίας.

Πλέον είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός τον έχει στο μυαλό του για μία λύση του πάγκου, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στην Ευρωλίγκα, "βαράει διάλυση" η Φενέρ - Αφήνει 3 παικταράδες, κελεπούρια για ΠΑΟ-Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags