Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η "βόμβα" Δημήτρη - Διέρρευσε όνομα πριν τη συνέντευξη - "Φονιάς" της Ρεάλ Μαδρίτης!
| 2020-06-08 20:30:00

Αυτή θα είναι η "βόμβα" Δημήτρη - Διέρρευσε όνομα πριν τη συνέντευξη - "Φονιάς" της Ρεάλ Μαδρίτης!

του Pick n' Scroll
Αυτή θα είναι η "βόμβα" Δημήτρη - Διέρρευσε όνομα πριν τη συνέντευξη - "Φονιάς" της Ρεάλ Μαδρίτης!

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα... κάγκελα, περιμένοντας να μάθει τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, το προπονητικό τιμ έχει έτοιμο τον σχεδιασμό του και μόλις δοθεί το πράσινο φως, θα προχωρήσει. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Λεωνίδας Κασελάκης αναμένεται να είναι δύο παίκτες, που θα προστεθούν, ώστε να ενισχυθεί το ελληνικό υλικό και να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος ο πάγκος. Αν δεν αποκτηθεί ο Κασελάκης, το ενδιαφέρον θα στραφεί στον Λίνο Χρυσικόπουλο της ΑΕΚ. Για τον Μποχωρίδη λέγεται ότι έχει τελειώσει ήδη το θέμα.

Στα γκαρντ ο Μάρκους Φόστερ της Χάποελ Χολόν παραμένει στο επίκεντρο, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει έκπληξη με τον Κλέμεν Πρέπελιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ δεν είναι στα πλάνα της Ρεάλ και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να τον καλύψει οικονομικά, αλλά προτεραιότητα του Πρέπελιτς πρέπει να είναι να πάει σε μία ομάδα Ευρωλίγκας που θα έχει πρώτο ρόλο. Και το "τριφύλλι" μπορεί να του δώσει αυτή την ευκαιρία, από την στιγμή που δεν θα υπάρχει στο ρόστερ ο Τζίμερ Φριντέτ.

Ο Πρέπελιτς έκανε τρομερή χρονιά φέτος με την Μπανταλόνα, όπου έπαιξε ως δανεικός από τη Ρεάλ. Είναι φανταστικός σουτέρ τριών πόντων και τα 2017 πήρε το Ευρωμπάσκετ, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, δίπλα στους τεράστιους Ντόντσιτς και Ντράγκιτς.

Ο Σλοβένος γκαρντ είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και περισσότερα θα γίνουν γνωστά και γι' αυτόν μετά τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είναι σε λίγες ώρες. Μία συνέντευξη τύπου που δεν θα είναι μόνο για το τμήμα μπάσκετ, με το αφεντικό της ΚΑΕ να ετοιμάζει «βόμβες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη πρόταση Γιαννακόπουλου στον Μήτογλου - "Αν θες να μείνεις στον ΠΑΟ θα πρέπει να..."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags