Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο νέος ΠΑΟ μετά τη φυγή Δημήτρη - Κλείδωσε κόουτς
Μπάσκετ
| 2020-06-09 18:32:00

Ο νέος ΠΑΟ μετά τη φυγή Δημήτρη - Κλείδωσε κόουτς - Ποιοι παίκτες μένουν - Οι πρώτες μεταγραφές

του Pick n' Scroll
Ο νέος ΠΑΟ μετά τη φυγή Δημήτρη - Κλείδωσε κόουτς - Ποιοι παίκτες μένουν - Οι πρώτες μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε φωτιά με τις σημερινές του αποκαλύψεις και ένα από τα πράγματα που ρωτάνε πλέον οι φίλοι του "τριφυλλιού", είναι με τι ρόστερ θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός

Αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία, οι "πράσινοι" θα προχωρήσουν με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα και θα κρατήσουν τους Έλληνες παίκτες που έχουν, τον Παπαπέτρου, τον Παπαγιάννη, τον Μήτογλου και τον Παππά. Από κει και πέρα, θα προχωρήσουν στην απόκτηση έξι ξένων παικτών ή πέντε αν μείνει ο Μπεν Μπέντιλ.

Τα ονόματα είναι λίγο πολύ γνωστά και δύο εξ αυτών έχουν να κάνουν με τον Μάρκους Φόστερ και τον Λορέντζο Μπράουν. Ο Φόστερ είναι και πιο εύκολος, γιατί δεν στοιχίζει πολλά.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν μπορεί να είναι ένας ακόμη, ενώ στη λίστα για απόκτηση από πλευράς Ελλήνων παικτών είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς είναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ, ενώ Μάλκολμ Χιλ και Τζάρελ Εντι έχουν την τύχη τους για να πάρουν θέση δίπλα στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πού θα παίξει, όμως, ο Παναθηναϊκός; Στην Ευρωλίγκα ή στο Τσάμπιονς Λιγκ; Με την Ευρωλίγκα υπάρχει συμβόλαιο, από το οποίο, όμως, ο Γιαννακόπουλος είπε ότι η ομάδα του μπορεί να βγει χωρίς να πληρώσει. Θα πάει, όμως, να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός, έχοντας αντιπάλους του πέμπτου και του έκτου ραφιού;

Θα πάει π.χ. ο Παπαπέτρου, που έχει ανοδική πορεία, να παίξει κόντρα σε υποδεέστερες της Ευρωλίγκας ομάδες;

Φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Γενικά πρέπει να περιμένουμε, γιατί αν αλλάξει το σκηνικό με τον Βοτανικό, τότε θα αλλάξει και η στάση του Γιαννακόπουλου. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη πρόταση Γιαννακόπουλου στον Μήτογλου - "Αν θες να μείνεις στον ΠΑΟ θα πρέπει να..."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags