Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έτσι σώζεται η ΚΑΕ - Ποιος θα δώσει τα 25 στον Δημήτρη
Μπάσκετ
| 2020-06-09 22:01:00

Έτσι σώζεται η ΚΑΕ - Ποιος θα δώσει τα 25 στον Δημήτρη - Φέρνει νέο Καλάθη - Καυτές εξελίξεις...

του Pick n' Scroll
Έτσι σώζεται η ΚΑΕ - Ποιος θα δώσει τα 25 στον Δημήτρη - Φέρνει νέο Καλάθη - Καυτές εξελίξεις...

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε τις "βόμβες" του και πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την ΚΑΕ στα χέρια του. Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος έβαλε μία πολύ μικρή τιμή για να δώσει την ΚΑΕ από τη στιγμή που μιλάμε για 25 εκατ. ευρώ.

Κατά καιρούς, όχι έντονα, έχει ακουστεί ότι ορισμένοι ενδιαφέρονται να πάρουν στα χέρια τους την ΚΑΕ, αρκεί να μην είναι σε αυτή ο Γιαννακόπουλος. Πρόκειται, όμως, για μία φημολογία και τίποτα παραπάνω.

Γιατί το να σηκώσεις το βάρος του Εξάστερου είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Και οικονομικά, αλλά και επειδή οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πάντα πάρα πολύ υψηλές.

Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να δώσει 25 εκατ. για να πάρει τον Παναθηναϊκό στα χέρια του. Γιατί δεν είναι μόνο τα 25 εκατ. ευρώ. Είναι και τα 7-8 που πρέπει να δώσει, ώστε να φτιαχτεί ένα ρόστερ που να είναι ανταγωνιστικό για την Ευρωλίγκα. Αν είναι να δώσει 25 εκατ. και να μη φτιάξει αξιοπρεπές ρόστερ, τι επενδυτής θα είναι; Δεν γίνεται αυτό.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα γίνει με τον Βοτανικό, γιατί αυτό είναι το θέμα που "καίει" το αφεντικό της ΚΑΕ. Αν αυτό γίνει έτσι, όπως πρέπει να γίνει, τότε ο Γιαννακόπουλος δεν θα φύγει και σε αυτή την περίπτωση μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό. 

Και θα πάρει και πάλι παίκτες βεληνεκούς Καλάθη και σία. Ο Βοτανικός είναι το θέμα. Λύνεται; Σώζεται και το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αν όχι, τότε η επόμενη μέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη "βόμβα" ΠΑΟ μετά τη φυγή Γιαννακόπουλου; - "Χτυπάει" παικταρά πρώην NBAer για αντι-Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags