Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει νέο Καλάθη και ψηλό που "οργιάζει" - Φτιάχνει ομαδάρα
| 2020-06-11 16:08:00

Εκεί θα παίξει ο ΠΑΟ τη νέα σεζόν - Παίρνει... Καλάθη και ψηλό που "οργιάζει" - Φτιάχνει ομαδάρα!

του Pick n' Scroll
Εκεί θα παίξει ο ΠΑΟ τη νέα σεζόν - Παίρνει... Καλάθη και ψηλό που "οργιάζει" - Φτιάχνει ομαδάρα!

Παναθηναϊκός: Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό. Στον Ολυμπιακό τα πάντα είναι ήρεμα και προσπαθούν πρώτα από όλα να κλείσουν τον Κώστα Σλούκα.

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους έχουν τις φασαρίες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κόσμο και γενικά έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αυτό που περιμένουν πολλοί είναι αν θα παίξει το "τριφύλλι" στην Ευρωλίγκα ή θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και πολλά γίνονται, όπως βλέπουμε, είναι απίθανο να φύγει από την Ευρωλίγκα αυτή τη χρονιά. Εκεί αναμένεται να παίξει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με το μειωμένο μπάτζετ που θα έχει.

Το θέμα που "καίει" πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού είναι ο πλέι-μέικερ και ο ψηλός. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά υπάρχουν κι άλλες λύσεις στην ατζέντα της τεχνική ηγεσίας.

Μια από αυτές είναι ο Τόνι Ρότεν, ο οποίος έπαιξε φέτος στην Μπανταλόνα και στην Ανβιλ και παλιότερα ήταν στο ΝΒΑ. Είναι στο στυλ του Καλάθη, καθώς είναι σχεδόν δίμετρος πλέι-μέικερ, κάτι που αρέσει σε πολλούς προπονητές.

Για τη θέση του σέντερ ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι μία από τις λύσεις που υπάρχουν, αλλά όχι η βασική. Οι "πράσινοι" δεν μπορούν να ακουμπήσουν παίκτες, όπως ο Μπλακ ή ο Μονρό και κοιτάζουν οικονομικές περιπτώσεις.

Πέρα από τον Μόργκαν, στο μυαλό τους συνεχίζει να είναι και ο Ιμάνουελ Τέρι, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά φέτος με την Μπάνβιτ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στον Παναθηναϊκό, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, θεωρούν ότι το ρόστερ, βάσει των χρημάτων που υπάρχουν, θα είναι πολύ καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Παναθηναϊκός; Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Άλεξ Αντετοκούνμπο - Θα τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags