Facebook Pixel Παναθηναϊκός:
| 2020-06-12 15:49:00

"Kόλαση" στον ΠΑΟ - Τι θα κάνει τώρα ο Δημήτρης - Η... κρυφή ελπίδα - Κάνουν πίσω οι οπαδοί;

του Pick n' Scroll
"Kόλαση" στον ΠΑΟ - Τι θα κάνει τώρα ο Δημήτρης - Η... κρυφή ελπίδα - Κάνουν πίσω οι οπαδοί;

Παναθηναϊκός: Στον Εξάστερο δεν μπορούν να ηρεμήσουν ούτε για ένα λεπτό. Χθες υπήρξε η επιστολή στην Ευρωλίγκα για πρόθεση αποχώρησης της ομάδας, πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε οριστικό αντίο στον σύλλογο. Κι αυτό μετά από την ανακοίνωση της Θύρας 13, που ανέφερε πολλά κατά του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Ολος ο κόσμος πλέον ρωτάει αν η αποχώρηση του Γιαννακόπουλου είναι οριστική, καθώς και το τι θα γίνει με το μπάσκετ. Το θέμα είναι ζεστό και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια. Με σιγουριά. Όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν πιθανά, αν και πιστεύεται ότι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα επικρατήσει η λογική.

Και σε κάποια στιγμή θα αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα, να στελεχώνεται. Πώς, όμως, και πόσο θα μπορεί να προχωρήσει μία τέτοια ιστορία χωρίς τη στήριξη του Γιαννακόπουλου; Του ανθρώπου που έχει τα χρήματα.

Οσο και να θέλει ο Παναθηναϊκός να πάει με έσοδα και έξοδα, δεν είναι εύκολο να λειτουργήσει κάτι τέτοιο. Η ταμειακή διευκόλυνση είναι απαραίτητη σε όλες τις ομάδες και κυρίως στις πολύ μεγάλες.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος είναι δύο σοβαροί άνθρωποι και γνώστες της κατάστασης, αλλά δεν έχουν αυτοί το πορτοφόλι.

Και βεβαίως με 25 εκατ. που έχει βάλει τιμή ο Γιαννακόπουλος για την ΚΑΕ, δεν πρόκειται να πάει κανείς να αγοράσει. Είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.

Και από την άλλη δεν μπορεί με τίποτα η Θύρα 13 να κάνει πίσω στη σκληρή ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγες ώρες.

Τα πάντα κινούνται σε μία λεπτή γραμμή. Η γραμμή αυτή έχει σπάσει εν πολλοίς, μένει λίγο να δούμε για το αν σώζεται η κατάσταση....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Πόσο πληρώνει να πάρει ο ΠΑΟ τη νέα Ευρωλίγκα - Ξεφτιλίζουν και Ολυμπιακό - Είναι δυνατόν;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags