Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απαγόρευση για Γιαννακόπουλο - Συμφωνία με Σλούκα
| 2020-06-13 11:30:00

Απαγόρευση για Γιαννακόπουλο - Συμφωνία με Σλούκα - Η επόμενη βόμβα - "Κλειδωμένο" το F4

του Pick n' Scroll
Απαγόρευση για Γιαννακόπουλο - Συμφωνία με Σλούκα - Η επόμενη βόμβα - "Κλειδωμένο" το F4

Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού στα χρόνια των Αγγελόπουλων είναι ότι «το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι». Επομένως, στις τάξεις των Πειραιωτών παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τις σχολιάζουν μεταξύ τους, εννοείται, όμως, ότι δεν πρόκειται ουδείς να βγει να μιλήσει ή να σχολιάσει κάτι δημόσια. Απαγορεύεται διά ροπάλου από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η νοοτροπία αυτή υπήρχε από τα πρώτα χρόνια των Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό, αλλά έχει γίνει πιο έντονη τελευταίως, μετά τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες άλλωστε κοιτάνε να κλείσουν όσο πιο γρήγορα και πιο καλά το ρόστερ της ομάδας τους. Με τον Κώστα Σλούκα έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει είναι να τελειώσει την συνεργασία του ο διεθνής γκαρντ με τη Φενέρ. Δείχνει κάτι τέτοιο να είναι θέμα χρόνου, ώστε ο Σλούκας να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος της ομάδας τον είχε αποδοκιμάσει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά επιστρέφοντας τα συναισθήματα θα αλλάξουν άρδην. Οι Ολυμπιακοί περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του.

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να πάρει δεύτερο ηχηρό όνομα στη θέση του πλέι-μέικερ. Θα κάνει, όμως, μία ακόμη δυνατή μεταγραφή που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο φοβερός και τρομερός Άντονι Γκιλ που φεύγει από τη Χίμκι. Ο Γκιλ είναι παίκτης ομάδας, έχει δουλέψει με τον Μπαρτζώκα και στον Πειραιά τον θεωρούν κάτι παραπάνω από σούπερ λύση.

Στον Ολυμπιακό στόχος την επόμενη χρονιά, αν όλα κυλήσουν όπως θέλουν στο μεταγραφικό κομμάτι, δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο φάιναλ-φορ. Τόσο πολύ πιστεύουν οι Αγγελόπουλοι στον Μπαρτζώκα και σε αυτό που φτιάχνουν μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aδιανόητο! Ο Γιαννακόπουλος κάνει "δώρο" στους Αγγελόπουλους - Παίρνουν... τσάμπα τον Σλούκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags