Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μένει Ευρωλίγκα - "Σφαγή" με Ολυμπιακό για Χάρισον - Πάνγκος αντί Καλάθη
Μπάσκετ
| 2020-06-15 14:44:00

Μένει Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - "Σφαγή" με Ολυμπιακό για Χάρισον - "4άρι" δυναμίτης - Πάνγκος αντί Καλάθη

του Νίκου Στεργίου
Μένει Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - "Σφαγή" με Ολυμπιακό για Χάρισον - "4άρι" δυναμίτης - Πάνγκος αντί Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να κινείται σε ήρεμα νερά αλλά δεν είναι ακριβώς αυτή η πραγματικότητα. Οι προπονητές έχουν βρει τους στόχους και περιμένουν το "οκ" της διοίκησης για να προχωρήσουν. Αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό, ο Παναθηναϊκoς θα παίξει και πάλι στην Ευρωλίγκα.

Για την περιφέρεια υπάρχει σε περίοπτη θέση το όνομα του Μάρκους Φόστερ, αλλά ο Εξάστερος τρελαίνεται για τον Άαρον Χάρισον, τον τρομερό σουτέρ της Γάλατα. Τον θέλει παρά πολύ και θα κανει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Τον Χάρισον θέλει και ο Ολυμπιακός. 

Για τη θέση "4", δύο είναι οι βασικό στόχοι. Πρόκειται για τον Άαρον Ουαιτ και τον Γκρεγκ Ουιτινγκτον. Και οι δύο είναι παρα πολύ αθλητικοί παίκτες με τον δεύτερο να είναι πιο καλός στο επιθετικό κομμάτι και τον Ουαιτ πιο καλός αμυντικός. 



Δυο από αυτούς τους τέσσερις παίκτες είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Παναθηναϊκός, που θέλει να μπει και στην υπόθεση του Κεβιν Πάνγκος. Με την φυγή του Καλάθη για την Μπαρτσελονα ο Παναθηναϊκoς θέλει έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ και ο Καναδός είναι τέτοιος.
 
Στον Παναθηναϊκό έχουμε ξαναγράφει ότι θεωρούν ότι το ρόστερ του χρόνου θα είναι πιο καλό από το φετινό με πολύ λιγότερα χρήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Προκαλούν" Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν τον παίκτη "κλέβουν" - Τρελό δίδυμο με Σλούκα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags