Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει μπροστά ο ΠΑΟ - Διπλό "μπαμ" στα γκαρντ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο - Ομάδα χωρίς λεφτά!
Μπάσκετ
| 2020-06-16 17:31:00

Παίρνει μπροστά ο ΠΑΟ - Διπλό "μπαμ" στα γκαρντ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο - Ομάδα χωρίς λεφτά!

του Pick n' Scroll
Παίρνει μπροστά ο ΠΑΟ - Διπλό "μπαμ" στα γκαρντ - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο  - Ομάδα χωρίς λεφτά!

Ο Παναθηναϊκός μένει Ευρωλίγκα, όπως γράφουμε εδώ και καιρό, όπως αναφέραμε και χθες, όπως έγραψε και στο σημερινό της φύλλο η Live Sport. Εχει τρομερά παράπονα από την διοργανώτρια αρχή, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι, που δεν του επιτρέπουν την δεδομένη χρονική στιγμή να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολο το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Τα έχουμε γράψει πάνω, κάτω πως θα είναι τα πράγματα. Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου και Παππάς θα είναι οι μπροστάρηδες με έξι ξένους να τους πλαισιώνουν. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νικ Καλάθη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι μία από τις βασικές επιλογές, όπως και ο Κέβιν Πάνγκος θα «παίξει» για τους «πράσινους». Δεν είναι, όμως, οι μοναδικές λύσεις, που έχει η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Μία ακόμη, που επίσης έχει προταθεί, είναι αυτή του Νέιτ Ουόλτερς, που ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό στην Μακάμπι. Ο Ουόλτερς δεν είναι βέβαια της κλάσης του Καλάθη, αλλά είναι παίκτης, που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ομογενή γκαρντ. Είναι έξυπνος πλέι-μέικερ, έχει πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχει έντονη προσωπικότητα. Ο Ουόλτερς υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Φέτος, πάντως, όπως και ο Πάνγκος, είχε θέμα τραυματισμού.

Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει δύο ξένους πλέι-μέικερ και στους παίκτες, που μπορεί να «παίξουν» για την μία θέση είναι και ο Κίφερ Σάικς, που έπαιξε φέτος στο Μιλάνο. Δεν φάνηκε πάρα πολύ αλλά γενικά είναι ένας παίκτης με προσόντα, κάτι, που έχει δείξει και στην Κίνα και στην Ιταλία, όπου είχε παίξει και παλιότερα.

Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν καθόλου και θεωρούν ότι το ρόστερ παρά τη μείωση του μπάτζετ θα είναι εξαιρετικά καλό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το μπάτζετ του νέου Παναθηναϊκού - Πόσο μειώθηκε; Κοντράρει Ολυμπιακό; Διαβάστε νούμερο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags