Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγριεμένοι οι Αγγελόπουλοι - Έπεσαν οι υπογραφές και με Πρίντεζη - "Καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)
| 2020-06-16 22:12:00

Αγριεμένοι οι Αγγελόπουλοι - Έπεσαν οι υπογραφές και με Πρίντεζη - "Καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αγριεμένοι οι Αγγελόπουλοι - Έπεσαν οι υπογραφές και με Πρίντεζη - "Καυτό" καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι θα παραμείνει ο Γιώργος Πρίντεζης για ακόμα έναν χρόνο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα της καρδιάς του, καθώς ανανέωσε μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Ένας εκ των ηγετικών μορφών του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς αποτελεί μέλλον της ομάδας από το 2002 και έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου.

Τη σεζόν 2019/20 είχε 11.8 πόντους από 55.4% στο δίποντο, 37.1% στο τρίποντο και 69% στις βολές, μαζί με 4.3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 13.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25:02 σε 25 αγώνες της EuroLeague.

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες ενόψει της νέας σεζόν και δουλεύουν με φουλ ρυθμούς προκειμένου να επιστρέψουν δυναμικά ενόψει της νέας χρονιάς.

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Σλούκα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα, με την ανανέωση του Γιώργου Πρίντεζη να δηλώνει πως τα πράγματα στο Λιμάνι έχουν… αγριέψει.

Αναλυτικά η ανακίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/6) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags