Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόβορα, μίλησε στον κόσμο - Φριντέτ όπως Αλβέρτης - Διαμαντίδης γιατί..."
| 2020-06-17 14:51:00

"Τι να κάνει τον Κασελάκη; - Βόβορα, μίλα στον κόσμο - Φριντέτ όπως Αλβέρτης - Διαμαντίδης γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Τι να κάνει τον Κασελάκη; - Βόβορα, μίλα στον κόσμο - Φριντέτ όπως Αλβέρτης - Διαμαντίδης γιατί..."

Παναθηναϊκός: Όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Παύλου, που έχει πολλά χρόνια στα παρκέ και γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά τής πορτοκαλί μπάλας.

Αναφέρθηκε στην επιλογή τού Βόβορα από τους Πράσινους, στο θέμα του Κασελάκη, στον αντι-Καλάθη αλλά και στο γεγονός ότι στο Τριφύλλι ίσως αδικήθηκε ο Φριντέτ.

Τέλος, σχολίασε το ρεπορτάζ που θέλει τον Δημήτρη Διαμαντίδη να επιστρέφει στην ομάδα, προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο. 

"Πες μου σε παρακαλώ: Αν ο Παναθηναϊκoς θέλει μια πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα, θα την κάνει. Αυτό είναι, όμως, το ζητούμενο; Γιατί ο Κασελάκης τι ακριβώς θα κάνει σε έναν Παναθηναϊκό αν θέλει η ομάδα να διακριθεί στην Ευρώπη; Φαίνεται ότι ίσως να είναι άλλα τα θέλω του Παναθηναϊκού κι άλλα τα θέλω των φιλάθλων. Είναι μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στo sportdog ο Ν. Παύλου και πρόσθεσε για τον Βόβορα και τον ευρύτερο σχεδιασμό της ομάδας:

"Δεν ξέρω τον Βόβορα ούτε τι δουλειά μπορεί να κάνει, αλλά δίνει εξετάσεις. Το θέμα Παναθηναϊκoς είναι πολύ δύσκολο γιατί ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις. Αν δεν είναι σοβαρή η κατάσταση, θα έχει γρήγορο τέλος ο Βόβορας. Γιατί ο Παναθηναϊκός μάς έχει συνηθίσει σε επιτυχίες, καλό μπάσκετ, καλού επιπέδου. Πρέπει να μπει μπροστά κάποιος, να πει ότι κάνει τις επιλογές. Πρέπει να βγει ο Βόβορας και να δηλώσει αν έχει την ευθύνη. Δύσκολο το θέμα τού Βόβορα και του Παναθηναϊκού. Δηλαδή το πώς θα παρουσιαστεί".



Το όνομα του Πάνγκος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη θέση του Καλάθη. Ποια είναι η άποψή σας; 

"Ο Καλάθης θα αφήσει μεγάλο κενό και στον τρόπο παιχνιδιού, πέρα από τα αποδυτήρια κ.λπ., γιατί είχε ιδιαίτερο στιλ. Νομίζω ότι θα αφήσει μεγάλο κενό η απουσία του, μέχρι να καταλάβει ο Παναθηναϊκoς τι έχει γίνει, μπορεί να έχει χάσει σημαντικά τον χρόνο του. Αλλά να δούμε πώς θα είναι η Ευρωλίγκα φέτος, αν θα συμμετάσχει τελικά ο Παναθηναϊκoς, αλλά και τι μπάτζετ θα έχουν οι άλλες ομάδες. Κι εννοώ ακόμα και ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ". 

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει με τον Φριντέτ, καθώς ήδη ψάχνει άλλες λύσεις για το ρόστερ του.

"Μήπως τον αδικήσαμε τον Φριντέτ; Τον πήραν και δεν ήξεραν γιατί τον πήραν στον Παναθηναϊκό. Καταρχάς του άλλαξαν θέση, αυτός έπαιζε με την μπάλα στον Παναθηναϊκό. Ενώ δεν παίζει με την μπάλα στην καριέρα του. Δώστου 10 σουτ κι άφησέ τον, κι έπειτα κρίνεις γι' αυτό που ξέρει να κάνει και όχι για κάτι που δεν ξέρει. Γι' αυτό και λέω ότι ο Ομπράντοβιτς ήταν μάγκας, έδινε ρόλους. Όπως στον Αλβέρτη, με ένα σουτ έγινε από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν έτρεχε, δεν ήταν αλτικός, αλλά του πήρε το καλό σουτ και τον έκανε έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη". 

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκoς θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του, με θεσμικό ρόλο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ποια είναι η άποψή σας;

"Ίσως να παίξει κάποιον ρόλο τύπου Αλβέρτη, επειδή είναι αποδεκτός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ίσως θέλει να κρατήσει την ομάδα από τον κόσμο και όχι από το μπάσκετ. Ίσως είναι η ασπίδα σε κόουτς, παίκτες κ.λπ. Γιατί ο κόσμος τού Παναθηναϊκού είναι απαιτητικός και θα έχει πρόβλημα όποιος και να πάει στη θέση του προπονητή. Δεν είναι θέμα Βόβορα, θεωρώ ότι και κόουτς αναγνωρισμένης και μεγάλης αξίας αν ερχόταν, θα είχε ζητήματα να αντιμετωπίσει. Ίσως με τη λύση τού Δημήτρη Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκoς να θέλει να θωρακίσει την ομάδα του".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη μεταγραφή του Μάνου! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟ - Έλληνας και ταλεντάρα - Κάτι κινείται...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags