Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα "δώρα" στον Βόβορα - Ποιος έρχεται για αντι-Καλάθης - Οι δύο ψηλοί - Βόμβα Δημήτρη τον χειμώνα
Μπάσκετ
| 2020-06-17 20:02:00

Τα "δώρα" στον Βόβορα - Ποιος έρχεται για αντι-Καλάθης - Οι δύο ψηλοί - Βόμβα Δημήτρη τον χειμώνα

του Pick n' Scroll
Τα "δώρα" στον Βόβορα - Ποιος έρχεται για αντι-Καλάθης - Οι δύο ψηλοί - Βόμβα Δημήτρη τον χειμώνα

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βόβορας ανακοινώθηκε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει από εδώ και πέρα να αρχίσει να συμπληρώνεται το ρόστερ.

Ο Μάρκους Φόστερ και ο Λάντρι Νόκο είναι δύο παίκτες, που είναι πολύ πιθανό να φορέσουν την φανέλα του εξάστερου. Ο Φόστερ είναι «2άρι» με μεγάλες επιθετικές αρετές και με τεράστιο κίνητρο να διακριθεί. Ο Νόκο είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο παίκτης της Αλμπα είναι σαφώς καλύτερος από τον Ουάιλι σε αυτό, που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέραμε και χθες, το θέμα των πλέι-μέικερ θα είναι το πιο δύσκολο για το «τριφύλλι». Ο Βόβορας θέλει να δώσει τα ηνία σε έναν έμπειρο γκαρντ στην θέση του Νικ Καλάθη. Θα ήθελε πολύ τον Κέβιν Πάνγκος, αλλά ο Καναδός δεν ψήνεται να έρθει στην Ελλάδα. Ο Πάνγκος, που πριν από λίγο επέστρεψε στην ενεργό δράση με την Μπαρτσελόνα, μετά από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού, έχει στόχο να συνεχίσει στην Ισπανία.

Ο Νέιτ Ουόλτερς και ο Λορέντζο Μπράουν είναι οι δύο βασικοί στόχοι του «τριφυλλιού» για την θέση του πλέι-μέικερ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί αυτή του Μάρτιν Χέρμανσον της Αλμπα. Για την θέση του μπακ-απ πλέι-μέικερ κρατήστε δύο ονόματα: αυτό του Μάοντο Λο της Μπάγερν και εκείνο του Αντριου Αλμπισί της Ζενίτ. Είναι δύο ονόματα, που βρίσκονται στην λίστα του Παναθηναϊκού.

Για το «4άρι», έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ουίτινγκτον, αλλά και του Ουάιτ. Επειδή, όμως, είναι δύσκολες περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του και τον Αλεξ Πόιθρες, που έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με την Γαλατά.

Ο Μπεν Μπέντιλ θα παραμείνει και κάπως έτσι θα κλείσει η εξάδα των ξένων. Μόλις αρχίσει η σεζόν, θα δουν πως πηγαίνουν τα πράγματα οι «πράσινοι» και θα ενεργήσουν ανάλογα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραμείνει έξω από τα πράγματα, αλλά επειδή το παιδί του είναι ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αν χρειαστεί μία δυνατή κίνηση τον χειμώνα. Μία μεταγραφή, που κανείς δεν θα μάθει ότι την έκανε ο Γιαννακόπουλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για επιστροφή ξένου άσου στον ΠΑΟ - Ήρθε στην Ελλάδα και δεν το κατάλαβε κανείς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags