Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Μπαρτζώκα - Φέρνει τον "φονιά" στο ΣΕΦ - Θα κάνει "όργια" με Σλούκα - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι!
| 2020-06-18 20:30:00

Βόμβα Μπαρτζώκα - Φέρνει τον "φονιά" στο ΣΕΦ - Θα κάνει "όργια" με Σλούκα - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι!

του Pick n' Scroll
Βόμβα Μπαρτζώκα - Φέρνει τον "φονιά" στο ΣΕΦ - Θα κάνει "όργια" με Σλούκα - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι!

Ο Ολυμπιακός περιμένει την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρ, προκειμένου να τον κάνει δικό του. Θεωρείται θέμα ημερών να γίνει αυτή η διαδικασία και ο έμπειρος γκαρντ να επιστρέψει στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκε. Μόλις γίνει αυτό, ο Πειραιάς θα πάρει φωτιά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί από κει και πέρα με μεγαλύτερη άνεση να χτίσει το υπόλοιπο ρόστερ.

Αν αποκτηθεί ο Σλούκας, όλα δείχνουν ότι δίπλα του θα προστεθεί ο Τσαρλς Τζένκινς. Με τον Αμερικάνο έχει δουλέψει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ξέρει τι θα πάρει από αυτόν και τον θέλει πολύ. Ο Τζένκινς δεν είναι σταρ, αλλά πρόκειται για εργαλείο που κάθε προπονητής θέλει στην ομάδα του. Γιατί πάνω από όλα παίζει σούπερ άμυνα.

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επανήλθε για την απόκτηση του Ράιαν Μπρόκχοφ, του Αυστραλού σουτέρ που είχε ο Μπαρτζώκας στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο προπονητής των Πειραιωτών θέλει να στηριχθεί σε παίκτες που ξέρει και ο Μπρόκχοφ είναι ένας από αυτούς. Δεν είναι, όμως, εύκολη η περίπτωση του πρώην παίκτη των Ντάλας Μάβερικς, που πρόλαβε και έπαιξε με τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Κι αυτό, γιατί το κασέ του δεν είναι τόσο προσιτό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Πρόκειται, όμως, για έναν τρομερό σουτέρ που θα ήθελε πολύ και στον Πειραιά ο Μπαρτζώκας.

Τον Μπρόκχοφ θέλει και η Εφές, η οποία μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα από ό,τι η ομάδα του Πειραιά. Ο Αυστραλός έχει περάσει ήδη από την Τουρκία, καθώς είχε ξεκινήσει την επαγγελματικά του καριέρα από την Μπεσίκτας. Δεν είναι αθλητικός, δεν είναι θεαματικός παίκτης, αλλά είναι γκαρντ ουσίας που με το σουτ του ξεκλειδώνει όλες τις άμυνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απρόσμενη εξέλιξη με Ζοτς - Stand by όλη η Ευρώπη - "Φωτιές" σε Ολυμπιακό - "Τρελό" ντόμινο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags