Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο "μπαμ" μετά τον Φόστερ - Τρελός αριστερόχειρας, στόχος του Ολυμπιακού!
| 2020-06-19 10:33:00

Πήρε φωτιά ο ΠΑΟ! Νέο "μπαμ" μετά τον Φόστερ - Τρελός αριστερόχειρας - Στόχος του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Πήρε φωτιά ο ΠΑΟ! Νέο "μπαμ" μετά τον Φόστερ - Τρελός αριστερόχειρας - Στόχος του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη στο χτίσιμο του ρόστερ του, μετά τις περιπέτειες και τις φασαρίες που είχε. Στην αρχή ανακοίνωσε τον Γιώργο Βόβορα στη θέση του προπονητή, ακολούθησε το κλείσιμο του σκόρινγκ γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, και έπεται συνέχεια.

Οι "πράσινοι" χρειάζονται ακόμη τέσσερις ξένους παίκτες με δεδομένο ότι ο Μπεν Μπέντιλ θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ. Ίσως οι ξένοι να γίνουν συνολικά επτά (και όχι έξι), αν αυτό κρίνει ο Βόβορας.

Στην περιφέρεια σίγουρα θα αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες. Ο ένας θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ με τα ονόματα του Λορέντζο Μπράουν και του Νέιτ Ουόλτερς να είναι στη πρώτη σειρά της λίστας.

Κι από κει και πέρα θα αποκτηθεί και ένας κόμπο γκαρντ που να βοηθάει και στη θέση του πλέι-μέικερ, αλλά και σε αυτή του "2", εκεί, όπου υπάρχουν επίσης ο Φόστερ με τον Παππά.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ένας παίκτης που εντυπωσίασε φέτος στο Ισραήλ. Πρόκειται για τον Αλεξ Χάμιλτον της Μακάμπι Ρισόν, που μάλιστα τον χειμώνα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Ο αριστερόχειρας Χάμιλτον παίζει και "1" και "2", είναι 1.93 και η αθλητικότητά του είναι αξιοσημείωτη. Είχε ακουστεί ότι τον θέλει και η Αρμάνι, μάλλον, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ευσταθεί πλέον μετά την μετακόμιση εκεί του Κέβιν Πάντερ.

Ένα επιπλέον θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Χάμιλτον, όπως και ο Φόστερ, δεν είναι ακριβός. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που τα δύο τελευταία χρόνια παίζει στη Ρισόν, ενώ πριν ήταν στην λιθουανική Ουτένα, καθώς και στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Πώς να είναι ακριβός λοιπόν με τέτοιο βιογραφικό; Εχει, όμως, προσόντα σε ένα χρόνο να μπορέσει να πάρει πολλά χρήματα. Μένει να δούμε αν θα πάει στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Γιατί είναι παίκτης με προσόντα Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Δημήτρης είναι εδώ! Post-φωτιά στο Instagram για Ολυμπιακό, Ευρωλίγκα - Βροχή τα σχόλια! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags