Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελαμένοι" με τον Ζοτς στο λιμάνι, πρώην των Λέικερς αντί Κόνιαρη
| 2020-06-22 15:20:00

Τρελαμένοι με Ζοτς στο ΣΕΦ - Πρώην των Λέικερς αντί Κόνιαρη - Όλα για Γκιλ - Τέταρτη Ευρωλίγκα!

του Pick n' Scroll
Τρελαμένοι με Ζοτς στο ΣΕΦ - Πρώην των Λέικερς αντί Κόνιαρη - Όλα για Γκιλ - Τέταρτη Ευρωλίγκα!

Ο Ολυμπιακός έριξε τη βόμβα του με τον Άαρον Χάρισον, έχει πάρει τον Τσαρλς Τζένκινς και όλα τα βλέμματα είναι πλέον στον Κώστα Σλουκα.

Με τον διεθνή γκαρντ έχει συμφωνήσει, αυτό που μένει είναι να υπάρξει αποδέσμευση από τη Φενέρ. Στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς μάλιστα ο Σλούκας θέλει πώς και πώς να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όλοι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να τρέξουν όλα τα θέματα, άρα κι αυτό του Σλουκα.



Από και και πέρα, οι Πειραιώτες είναι πιθανό να πάρουν και άλλο ξένο πλέι-μέικερ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα συνεχίσει στο ΣΕΦ ο Κόνιαρης, αλλά θα πάει δανεικός. Έναν πλέι μέικερ σαν τον Τάιλερ Ένις, που επαιζε παλιά στους Λέικερς.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός τρέχει να κλείσει και τη φροντ-λαιν του. Μένει να δούμε αν θα κανει την υπέρβαση με τον Γκιλ, που οι πληροφορίες τον θέλουν να περιμένει το ΝΒΑ.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν άνεση πλέον, κάνουν υπερβάσεις κι αυτό γιατί στόχος τους είναι το φάιναλ φορ και η τέταρτη Ευρωλίγκα. Είναι σίγουροι δε, ότι έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Έκλεισαν "φονιά" οι Αγγελόπουλοι - Ποιος Σλούκας...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags