Facebook Pixel Euroleague - Παναθηναϊκός: Μένει Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά τις... απειλές - Του ζήτησαν ΤΡΕΛΑ λεφτά για να φύγει!
Μπάσκετ
| 2020-06-22 16:18:00

Μένει Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά τις... απειλές - Του ζήτησαν ΤΡΕΛΑ λεφτά για να φύγει!

Sportdog Team
Μένει Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά τις... απειλές - Του ζήτησαν ΤΡΕΛΑ λεφτά για να φύγει!

Euroleague - Παναθηναϊκός: Οριστικά στην Ευρωλίγκα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός, μετά τα όσα έγιναν στη σημερινή γενική συνέλευση της διοργάνωσης.

Οι Πράσινοι επανέλαβαν το αίτημά τους να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση, ωστόσο όλες οι ομάδες εμφανίστηκαν αντίθετες και ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να το δεχθούν!

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας ξεκαθάρισαν στο Τριφύλλι πως όποια ομάδα θέλει να αποχωρήσει, θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα τους διαμήνυσαν πως εφόσον ακολουθήσουν τον δρόμο της εξόδου, θα τους… κυνηγήσουν δικαστικά, διεκδικώντας άλλα 10 εκατομμυρία ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη.

Μετά λοιπόν από όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση και αφού δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα θα παραμείνει, έστω και αναγκαστικά, στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει για το αίτημα του Παναθηναϊκού: "Απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για μεταφορά της άδειας της EuroLeague, από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί καμία εγγύηση από τον σύλλογο ότι θα εκπληρώσει όλες τις σχετικές δεσμεύσεις έναντι των άλλων δέκα αδειοδοτημένων συλλόγων και της EuroLeague Basketball. Οι ομάδες επανέλαβαν τη δήλωση που εκδόθηκε νωρίτερα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags