Facebook Pixel Μάνος Παπαδόπουλος – Παναθηναϊκός: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟ! Μετά τον Γιαννακόπουλο φεύγει και ο Μάνος Παπαδόπουλος; Ήρθε πρόταση!
Μπάσκετ
| 2020-06-22 23:17:00

"Ρουκέτα" στον ΠΑΟ! Μετά τον Γιαννακόπουλο φεύγει και ο Μάνος Παπαδόπουλος; Ήρθε πρόταση!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στον ΠΑΟ! Μετά τον Γιαννακόπουλο φεύγει και ο Μάνος Παπαδόπουλος; Ήρθε πρόταση!

Μάνος Παπαδόπουλος – Παναθηναϊκός: Σαν… κεραυνός έσκασε στον Παναθηναϊκό η είδηση σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδας της Euroleague για τον Μάνο Παπαδόπουλο!

Ο πολύπειρος παράγοντας των Πρασίνων απουσίαζε τη Δευτέρα από την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη όπου αποφασίστηκε η οριστική παραμονή του «Τριφυλλιού» στη διοργάνωση και οι φήμες… οργίασαν.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν, ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Euroleague, ώστε να τον πείσει να αφήσει τον Παναθηναϊκό τον οποίο υπηρετεί ανελλιπώς από το 1991! Η ομάδα είναι πιθανότατα η Ζενίτ, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Τσάβι Πασκουάλ και τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποτελεί βέβαια κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού και όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει την ομάδα από το πόστο του γενικού διευθυντή, του τζένεραλ μάνατζερ, αλλά και του προέδρου της ΚΑΕ, ενώ είναι εκείνος που μαζί με τον Τάκη Τριαντόπουλο ανέλαβαν να «τρέξουν» τον σύλλογο από εδώ και στο εξής, μετά την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Παπαδόπουλο και του ζήτησε να σχολιάσει τη σχετική φημολογία, ωστόσο αυτός απέφυγε να απαντήσει, εξέλιξη που… άναψε νέες φωτιές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags