Facebook Pixel "Εκεί θα πάει ο Ομπράντοβιτς - Δεδομένο του Σλούκα - Δεν έχει φύγει ο Δημήτρης"
| 2020-06-24 12:29:00

Βόμβες Κοτζιά: "Εκεί θα πάει ο Ομπράντοβιτς - Δεδομένο του Σλούκα - Δεν έχει φύγει ο Δημήτρης"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες Κοτζιά: "Εκεί θα πάει ο Ομπράντοβιτς - Δεδομένο του Σλούκα - Δεν έχει φύγει ο Δημήτρης"!

Στο Λονδίνο, σε ομάδα μπάσκετ που θα δημιουργηθεί στην Αγγλία, θα συνεχίσει από το καλοκαίρι του 2021 την καριέρα του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όπως αποκάλυψε στο sportdog o Τόλης Κοτζιάς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τι συνέβη στη σχέση του με τη Φενέρ, στον Σάρας που δύσκολα θα αφήσει τη Ζαλγκίρις, αλλά και στον Σλούκα που είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακός.

Τέλος, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην απώλεια του Νίκου Αλέφαντου...

"Υπήρχε πριν από την πανδημία το σενάριο, που είχε δόση πραγματικότητας, και έλεγε ότι ο Ομπράντοβιτς θα σταματήσει για έναν χρόνο και μετά θα δει τι θα κάνει με την καριέρα του. Κι αυτό για να ξεκουραστεί, να φρεσκαριστεί. Αυτή η ξεκούραση όμως ήρθε κατά κάποιον τρόπο με την πανδημία, κι αυτό τον έβαλε σε σκέψη για να μείνει στη Φενέρ. Αλλά αυτό θα το έκανε χωρίς εκπτώσεις, γιατί στα 60 του δεν θα έκανε εκπτώσεις, έχει μάθει να δουλεύει με τους δικούς του όρους, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στην Ευρώπη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Τ. Κοτζιάς και στη συνέχεια πρόσθεσε για το μέλλον του Ζ. Ομπράντοβιτς:

"Περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι για να δούμε, ακούγεται ότι θα φτιαχτεί ομάδα στο Λονδίνο για να δουλέψει εκεί. Συζητιέται έντονα εδώ και καιρό, είναι νέα αγορά η Αγγλία, μεγάλη αγορά. Δεν είναι μπασκετική αγορά, αλλά είναι παρθένος χώρος και έχει ενδιαφέρον. Ο Μπερτομέου πιστεύει ότι μπορεί να κάνει εκεί πράγματα".

Η αποχώρηση του Ζοτς από τη Φενέρ φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με αρχή το θέμα του προπονητή στην τουρκική ομάδα. Θα πάει ο Σάρας;

"Ο Σάρας είναι άνθρωπος που λειτουργεί όπως ο Ζοτς, δηλαδή ότι 1+1 κάνουν 2. Δε νομίζω ότι θα πειστεί να αφήσει τη Ζαλγκίρις, ειδικά από τη στιγμή που έχει κάνει μεταγραφές. Έτσι λέει η λογική τού Σάρας και δεύτερον επειδή είναι έτσι ο είναι ο χαρακτήρας του, επιλέγει και δεν τον επιλέγουν". 



Η αποχώρηση του Ζοτς από τη Φενέρ σημαίνει και οριστικά έλευση του Σλούκα στον Ολυμπιακό;

"Για να πάρει τον Τζένκινς και τον Χάρισον πριν γίνει οτιδήποτε επίσημο με τον Σλούκα, έμοιαζε απίθανο να μην έχει εξασφαλίσει τη συμφωνία με τον Σλούκα και να έκανε τέτοιες κινήσεις. Το είχε δεμένο του Σλούκα ο Oλυμπιακός πριν γίνει γνωστό του Ομπράντοβιτς, δεν πήγε για μεταγραφές στην περιφέρεια".

Το σχόλιό σου για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό;

"Για τον Παναθηναϊκό πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα. Ο,τι και να γίνει με τα διοικητικά στελέχη όμως, ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του, έχει κλείσει τον Φόστερ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει το 4άρι και λογικά τον πλέι μέικερ ή 5άρι. Δεν είναι ωραίες καταστάσεις αυτές για τον Παναθηναϊκό αλλά κάθε ομάδα έχει παγκοσμίως κρίσεις. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κρίσεις. Ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι κοντά στα 30 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ζει και αναπνέει για τον Παναθηναϊκό, έχει προσφέρει πολλά.

Για τον Αλβέρτη τι να πει κανείς, η προσφορά και το ειδικό του βάρος είναι παραπάνω από ξεχωριστά. αλλά η τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό θα είναι να φύγει ο Γιαννακόπουλος. Γιατί δεν έχει φύγει ακόμα, αν τον δω να φεύγει από τον Παναθηναϊκό, εντάξει, θα τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Ο Γιαννακόπουλος έχει κάνει πολλά λάθη, δεν το συζητάμε, ποιος δεν κάνει λάθη άλλωστε. Αλλά είναι η τσέπη, που τσέπη στο μπάσκετ δεν υπάρχει. Είπε ότι πωλείται 25 εκατ. ευρώ η ΚΑΕ, πήγε κανείς να την πάρει; Εγώ θα έλεγα να την βάλει 10 εκατ. ευρώ, θα πάει κανείς; Ο Γιαννακόπουλος είναι η τσέπη, αυτός θα είναι το μεγάλο πρόβλημα αν αποχωρήσει". 

Τέλος πες μου δύο λόγια για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου που γνωρίζω καλά ότι διατηρούσατε άριστες σχέσεις. 

"Ο Νίκος ήταν άνθρωπος που ζούσε για το ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που μέχρι και λίγο πριν από το τέλος του που είχαμε επαφή, παρακολουθούσε όσο μπορούσε τα πάντα, το ελληνικό πρωτάθλημα, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλα. Ήταν άρρωστος Oλυμπιακός, άρρωστος ποδοσφαιράνθρωπος, είχε κάτι που είναι χάρισμα. Δεν φτιάχνεται αυτό. Ό,τι έλεγε περίμενες να το ακούσεις με αγωνία: Κάποιοι άνθρωποι έχουν το κλικ του σταρ. Δηλαδή αυτό δεν φτιάχνεται, είσαι γεννημένος έτσι ή το έχεις ή δεν το έχεις". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Παπαπέτρου! Όργιο φημών για "κλοπή" ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Ο Γιαννακόπουλος είναι εδώ...

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags