Facebook Pixel Οριστικό: Τέλος ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟ - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει για 2 χρόνια!
| 2020-06-24 14:52:00

Οριστικό: Τέλος ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟ - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει με τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Οριστικό: Τέλος ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟ - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει με τρελά λεφτά!

Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες, καθώς παρελθόν θα αποτελέσει ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ο 56χρονος πολύπειρος παράγοντας θα αποχωρήσει από τους Πράσινους και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία του είχε κάνει πρόταση να συνεργαστούν τις τελευταίες ημέρες.

Τελικά, ο επί σειρά ετών team manager, γενικός διευθυντής και πρόεδρος του Παναθηναϊκού, θα ανηφορίσει προς την Αγία Πετρούπολη για τα επόμενα δύο χρόνια (άλλες πηγές αναφέρουν για έναν χρόνο), αφήνοντας μεγάλο κενό πίσω του, την ώρα που και το διαζύγιο με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Οι δυο πλευρές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, όμως η αποχώρηση του Παπαδόπουλου είναι δεδομένη και αναμένονται ανακοινώσεις άμεσα. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη ημέρα και το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του 56χρονου παράγοντα στο Τριφύλλι.

Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η πρόταση που έχει δεχτεί αφορά τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει στον Παναθηναϊκό και θα τον κατατάξουν στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα GM.  

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags