Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι πρώτες φήμες για τον αντι-Μάνο - Δύο επιλογές-φαβορί
Μπάσκετ
| 2020-06-24 17:04:00

Οι πρώτες φήμες για αντι-Μάνο - Δύο επιλογές-φαβορί - Τρελό σενάριο επιστροφής - Κρίσιμες ώρες...

του Pick n' Scroll
Οι πρώτες φήμες για αντι-Μάνο - Δύο επιλογές-φαβορί - Τρελό σενάριο επιστροφής - Κρίσιμες ώρες...

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια νέα κατάσταση από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να μην ασχολείται και τόσο. Το επιπλέον θέμα είναι ότι βρίσκονται στην έξοδο της αποχώρησης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όποτε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο.

Και αν η απουσία του Αλβέρτη καλύπτεται, του Μάνου Παπαδόπουλου δεν είναι και τόσο εύκολο. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει μέχρι και τις πέτρες στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στο μπάσκετ. 



Αν οριστικοποιηθεί ότι πάει στην Ζενίτ, ποιος θα είναι ο διάδοχός του; Κανεις δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Στον ελληνικό χώρο δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Ακούστηκε η περίπτωση του Αργύρη Πεδουλακη, αλλά προς το παρόν το κρατάμε ως μια ανεπιβεβαίωτη φήμη.

Μια περίπτωση από το εξωτερικό ίσως να είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Ένας π.χ. παλιός παίκτης της ομάδας, που να ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο τριφύλλι, που να ξέρει και τη δουλειά. 

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τα πάντα για τα νέα καυτά θέματα που έχουν προκύψει στον Εξάστερο. Το τμήμα μπάσκετ είναι σε μεγάλη κρίση και ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H πρώτη αντίδραση Δημήτρη για Αλβέρτη, Μάνο - Ψάχνονται όλοι οι Παναθηναϊκοί με αυτό το post (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags