Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για νέα βόμβα μετά από Αλβέρτη και Διαμαντίδη
| 2020-06-26 15:45:00

Πήρε "φωτιά" ο ΠΑΟ - Φήμες για νέο "μπαμ" μετά από Αλβέρτη, Διαμαντίδη - Απίθανος Δημήτρης!

του Pick n' Scroll
Πήρε "φωτιά" ο ΠΑΟ - Φήμες για νέο "μπαμ" μετά από Αλβέρτη, Διαμαντίδη - Απίθανος Δημήτρης!

Παναθηναϊκός: Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν είναι εύκολο να τα βάλεις. Και δεν είναι εύκολο να βρεις άκρη. Γιατί πάντα βρίσκει τον τρόπο να περνάει το δικό του. Είναι νικητής και το δείχνει.

Και το έκανε μία ακόμη φορά. Τον τελευταίο καιρό πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που τον λάτρευαν, τα έβαλαν μαζί του. Τον έβρισαν. Είπαν χίλια πράγματα. Ο ίδιος είναι κάτι παραπάνω από εγωιστής. Πάνω από αυτόν, όμως, δεν βάζει τον Παναθηναϊκό.

Και το απέδειξε. Την ώρα που αρκετοί περίμεναν τα πράγματα να πάνε ακόμη πιο άσχημα στο "τριφύλλι" ανακοινώθηκε ότι μπαίνουν μπροστά δύο ιερά τέρατα της ομάδας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Δύο προσωπικότητες, απέναντι στις οποίες υποκλίνεται ο κόσμος της ομάδας και όχι μόνο.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν διοικητική εμπειρία. Είναι, όμως, μία ασφάλεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει στη νέα εποχή με ηρεμία. Να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να γίνουν.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι δίπλα τους. Εχει πει ότι δεν ασχολείται, αλλά ποιος αλήθεια θα μπορούσε να κάνει αυτό που έγινε με Διαμαντίδη και Αλβέρτη; Μόνο αυτός.

Τώρα όλος ο κόσμος περιμένει τις επόμενες μεταγραφές. Τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ.

Δεν αποκλείεται να γίνει μεταβολή στόχων. Και να αποκτηθούν 1-2 πολύ πιο ακριβοί παίκτες, πάντα με την αρωγή του Γιαννακόπουλου. Παίκτες σαν τον Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα και τον Τόνι Γεκίρι της Βιλερμπάν. Μπορεί είπαμε. Δεν είναι σίγουρο.

Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί, ο Γιαννακόπουλος, που έχει προσφέρει τόσα στον Παναθηναϊκό, δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να τον ψυχογραφήσεις εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος διαλύεται; Πιο δυνατός ο ΠΑΟ με Μήτσο – Φράγκι! Τους τρέλανε όλους ο Γιαννακό

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags