Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Βόμβες Ιωάννου: "Εγγύηση Διαμαντίδης-Αλβέρτης "
Μπάσκετ
| 2020-06-30 20:48:00

Βόμβες Ιωάννου: "Εγγύηση Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Θέμα ημερών του Σλούκα - Πήγε για Καλάθη"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες Ιωάννου: "Εγγύηση Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Θέμα ημερών του Σλούκα - Πήγε για Καλάθη"!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σε όλες τις εξελίξεις γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Ιωάννου σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς φαίνεται ότι ειδικά οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του Κώστα Σλούκα.

Μίλησε για τον στόχο τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Ευρωλίγκα αλλά και για τη στρατηγική κίνηση του Παναθηναϊκού με την παρουσία των Αλβέρτη και Διαμαντίδη στην ομάδα.   

"Τότε θα έρθει ο Σλούκας - Να σηκώσει την ευθύνη - Αυτός είναι στόχος του Ολυμπιακού"

"Είναι θέμα ημερών για τον Σλούκα, πρέπει να λήξει η διαπραγμάτευση με τη Φενέρ για να έρθει στον Ολυμπιακό. Διαμορφώθηκε το ρόστερ του Ολυμπιακού σε μεγάλο βαθμό, ίσως γίνει μια ακόμα κίνηση. Έριξε το μεγάλο βάρος στην περιφέρεια και πλέον όλα θα κριθούν από το πώς θα δέσει η ομάδα. Ο Σλούκας έρχεται για να είναι ο ηγέτης της ομάδας, καμία σχέση με την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό. Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και είναι ζητούμενο αν θα μπορέσει να σηκώσει όλη αυτή την ευθύνη. Είναι ένας από τους κορυφαίους της Ευρωλίγκας αλλά πρέπει να αποδεικνύει κάθε βράδυ ότι μπορεί να κάνει όσα έκανε ο Σπανούλης όλα τα προηγούμενα χρόνια", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Β. Ιωάννου.

Ο Ολυμπιακός τίμησε με νέο συμβόλαιο τον Πρίντεζη και το ίδιο θα κάνει και με τον Βασίλη Σπανούλη. Υπάρχει και το θέμα του Βεζένκοφ.

"Ο Ολυμπιακός κράτησε τους παίκτες που ήθελε και πλέον θα επικεντρωθεί στο στόχο που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ τής Ευρωλίγκας. Αναλόγως με το πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα ενδεχομένως να βρεθεί και στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Άλλωστε, φαίνεται ότι μένει και ο Βεζένκοφ, προφανώς ο Ολυμπιακός θα κάνει μαζί όλες τις ανακοινώσεις, τον εμπιστεύεται και θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες".

"Προσπάθησε για Σλούκα-Καλάθη ο Ολυμπιακός - Στρατηγική κίνηση στον Παναθηναϊκό"

Φαίνεται ότι φέτος οι Αγγελόπουλοι είναι πιο "φρέσκοι" και οικονομικά έδωσαν βαρύτητα στην ομάδα. Το ρεπορτάζ κάποια στιγμή, άλλωστε, ήθελε τους Σλουκά και Καλάθη να πηγαίνουν μαζί στον Ολυμπιακό.

"Έκαναν πράγματα και φέτος για να κρατήσουν υψηλά τον Ολυμπιακό και προφανώς έχουν αφήσει κι ένα περιθώριο για τον χειμώνα, αν χρειαστεί κάποια διορθωτική κίνηση πιθανότατα στη γραμμή των ψηλών. Πρέπει να δούμε να δούμε πώς θα δέσουν οι νέοι παίκτες, γιατί όταν φεύγει ο Μιλουτίνοφ το κενό είναι μεγάλο. Ναι, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει και τον Καλάθη αλλά μετά τον Παναθηναϊκό είχε αποφασίσει να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που του έδινε ένα μεγάλο και εγγυημένο συμβόλαιο".

Ποια είναι η άποψή σας για όσα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα;

'"Ηταν στρατηγική κίνηση με τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη να είναι οι δύο σημαίες που βρίσκονται στον ιστό τους και είναι που μαζί με το προπονητικό τιμ θα χτίσουν τον νέο Παναθηναϊκό. Γιατί ο κόσμος τους εμπιστεύεται και θα έχει την υπομονή που απαιτείται μέχρι να δει το νέο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός μετά το κρύο ντουζ των τελευταίων ημερών συσπείρωσε τον κόσμο, κέρδισε χρόνο για να κάνει τις δικές του κινήσεις και να δούμε πώς θα διαμορφώσει το νέο ρόστερ. Είναι φανερό ότι θα έχει βάση τον ελληνικό κορμό, με τους Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννη και γύρω από αυτούς θα φτιάξει την ομάδα της νέας εποχής. Είναι πολύ καλή βάση και αν τα υπόλοιπα δέσουν, θα είναι δυνατός και ο Παναθηναϊκός σε μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες. Αν εξαιρέσει κανείς 4-5 κλαμπ που δεν επηρεάζονται από την πανδημία, όπως η Εφές, η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, το Μιλάνο που έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν. Σε μια σεζόν μεταβατική, ο Παναθηναϊκός θα χτίσει τη νέα ομάδα στον κορμό που έχει".

Πώς περιμένετε να κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια του μεταγραφικού παζαριού;

"Όπως κάνει και ο Ολυμπιακός, προφανώς το σκεπτικό του Παναθηναϊκού θα είναι να βρει τους κατάλληλους παίκτες στην περιφέρεια. Διότι όπως έφυγε ο Μιλουτίνοφ και δημιούργησε κενό στον Ολυμπιακό, έτσι έφυγε και ο Καλάθης από τον Παναθηναϊκό εκεί θα γίνουν προσεκτικές επιλογές γιατί ο Παναθηναϊκός είχε μάθει να ζει με τον Καλαθη, είχε στηρίξει το παιχνίδι πάνω του, οπότε κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις αν δεν δούμε ποιοι θα καλύψουν το κενό. Εκεί επικεντρωνεται το ενδιαφέρον του Βόβορα και της διοίκησης". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξεγράφεις: Σκάει μεγάλο "μπαμ" στον ΠΑΟ - Πέφτουν υπογραφές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags