Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό μπαμ στον ΠΑΟ - Έρχονται παικταράδες το ΣΚ
Μπάσκετ
| 2020-07-01 17:35:00

Διπλό μπαμ στον ΠΑΟ - Έρχονται παικταράδες το ΣΚ - Αντι-Καλάθης και 4άρι-φωτιά - Διάβασε ονόματα!

του Pick n' Scroll
Διπλό μπαμ στον ΠΑΟ - Έρχονται παικταράδες το ΣΚ - Αντι-Καλάθης και 4άρι-φωτιά - Διάβασε ονόματα!

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κάγκελα, περιμένοντας τις επόμενες μεταγραφές, μετά από εκείνη του Μάρκους Φόστερ. Ο επόμενος που θα κλείσει θα είναι είτε ο πλέι-μέικερ, είτε το "4άρι".

Για τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ, ο Παναθηναϊκός πρεσάρει πολύ δύο περιπτώσεις, αυτή του Κέβιν Πάνγκος και του Λορέντζο Μπράουν. Οποιον από τους δύο πάρει, θα είναι ικανοποιημένος και ο κόουτς Βόβορας και ο κόσμος της ομάδας, που θέλει στη θέση του Νικ Καλάθη, έναν πεπειραμένο γκαρντ.

Και ο Πάνγκος και ο Μπράουν είναι παίκτες από το πάνω ράφι. Δεν είναι της ποιότητας του Καλάθη, αλλά τέτοια συμβόλαια σαν του Καλάθη, πρέπει να τα ξεχάσουν όλοι.

Το θέμα του πλέι-μέικερ ίσως κλείσει μέχρι την Κυριακή. Τόσο προχωρημένες, δηλαδή, είναι οι κινήσεις του "τριφυλλιού" με τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη να είναι πάνω από κάθε υπόθεση.

Για τη θέση "4" ο μεγάλος στόχος είναι ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, παίκτης που ξετρελαίνει και τον κόσμο της ομάδας. Με τον Αμερικάνο ο Παναθηναϊκός μιλάει καθημερινά εδώ και καιρό και θεωρεί ότι θα τα καταφέρει τελικά να τον κλείσει.

Για τον Ουίτινγκτον υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φενέρ, καθώς και από μια ακόμη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Αν δεν πάρει τον Ουίτινγκτον, θα απασχολήσει ο Ααρον Ουάιτ, αλλά και μία ακόμη πολύ καλή περίπτωση, που κρατάνε καλά ασφαλή στα συρτάρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να έχει κλείσει και η δεύτερη μεταγραφή του Εξάστερου, μετά από αυτή του Φόστερ δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίκτη-έκπληξη ζήτησε ο Βόβορας - Έκανε σούπερ σεζόν στην Ευρωλίγκα - Δίνει μάχη με τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags