Facebook Pixel Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός: Συγκλονιστικό "αντίο" Καλάθη σε ΠΑΟ, Γιαννακόπουλο και Θ13 - Η ατάκα που... ραγίζει καρδιές (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2020-07-03 22:51:00

Συγκλονιστικό "αντίο" Καλάθη σε ΠΑΟ, Γιαννακόπουλο και Θ13 - Η ατάκα που... ραγίζει καρδιές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικό "αντίο" Καλάθη σε ΠΑΟ, Γιαννακόπουλο και Θ13 - Η ατάκα που... ραγίζει καρδιές (ΦΩΤΟ)

Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός: Έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης είπε «αντίο» με ένα συγκινητικό μήνυμα, ευχαριστώντας όλη την οικογένεια του «τριφυλλιού», δηλώνοντας για πάντα... πράσινος!

Ο διεθνής γκαρντ αποχαιρέτησε το Τριφύλλι με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στο «τριφύλλι» και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον κόσμο της ομάδας.

Στο μήνυμά του ο Καλάθης αναφέρει: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον Παναθηναϊκό. Θέλω κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου που μου έδωσαν την ευκαιρία και πίστεψαν σε μένα. Αυτές οι 8 σεζόν ήταν αξέχαστες και χωρίς αυτές τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Έχω χτίσει φιλίες μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής μου! Στην Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και σας ευχαριστώ που πάντα με στηρίζατε. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο που μπορούσα όταν έμπαινα στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά για μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Calathes (@ncalathes) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags