Facebook Pixel Χαμός στον ΠΑΟ με το ξένο fund - Αυτούς τους παίκτες θα φέρει - Άμεσα "μπαμ" με αντι-Καλάθη!
| 2020-07-04 14:10:00

Χαμός στον ΠΑΟ με το ξένο fund - Αυτούς τους παίκτες θα φέρει - Άμεσα "μπαμ" με αντι-Καλάθη!

του Pick n' Scroll
Χαμός στον ΠΑΟ με το ξένο fund - Αυτούς τους παίκτες θα φέρει - Άμεσα "μπαμ" με αντι-Καλάθη!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μία νέα τάξη πραγμάτων, αλλά μπορεί να μπει σε μία ακόμη πιο νέα, αν λειτουργήσει η ιστορία με τα funds, που είπε χθες ο εκ των διοικητικών της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος.

"Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον", είπε ο Τριαντόπουλος στη "Live Sport" και συμπλήρωσε: "Θεωρώ σοβαρό το ενδιαφέρον. Κι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που έχουν κινηθεί και από το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που ζήτησαν να υπάρξει ώστε να μη διαρρεύσει το παραμικρό για εκείνους. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα ούτε χώρα προέλευσης. Δεν πρόκειται να αναφέρω το παραμικρό".

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν εκτός των άλλων ότι ο Εξάστερος δεν θα βιαστεί να κλείσει όλους τους ξένους του. Δεν θα βιαστεί να κλείσει το ρόστερ του. Θα πάρει όσους παίκτες είναι ανάγκη να πάρει και από κει και πέρα θα περιμένει να δει τι θα γίνει με το ενδιαφέρομενο fund. Γιατί αν υπάρξει συμφωνία, θα αλλάξουν και τα δεδομένα της ΚΑΕ.

Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός τρέχει να πάρει βασικό πλέι-μέικερ. Γιατί και fund να υπάρξει, καλός πλέι-μέικερ σε 20 μέρες δεν θα υπάρχει. Και όπου καλός πλέι-μέικερ, ο λόγος γίνεται για Πάνγκος, Λορέντζο Μπράουν και Ουόλτερς. Αυτοί είναι οι μοναδικοί πολύ καλοί, που υπάρχουν στην αγορά. Μιλάμε για βασικό πλέι-μέικερ.

Και οι τρεις "παίζουν" για τον Παναθηναϊκό, παρότι του Πάνγκος έδειχνε να έχει ναυαγήσει. Έχει κάποιες ελπίδες ακόμη το "τριφύλλι". Από κει και πέρα, ο "σίγουρος" είναι ο Ουόλτερς, ενώ γίνεται μάχη για τον Λορέντζο Μπράουν.

Όπως και να έχει, το θέμα του βασικού πλέι-μέικερ ο κόουτς, Γιώργος Βόβορας, θέλει να το λύσει άμεσα. Και αν έρθει το fund, θα πάρει καλύτερο ψηλό από αυτόν που μπορεί να πάρει τώρα, καλύτερο αναπληρωματικό πλέι-μέικερ, καλύτερο αντικαταστάτη του Παππά και πάει λέγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα για Γιαννακόπουλο - Ιδού ο ρόλος του στον νέο Παναθηναϊκό - Επιστρέφει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags