Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξυπνη βόμβα Βόβορα: Θέλει πίσω ψηλό-θηρίο!
| 2020-07-07 14:55:00

Έξυπνη βόμβα Βόβορα! Θέλει πίσω στον ΠΑΟ ψηλό-θηρίο - Είχε φύγει ως "παλτό" - Αποκάλυψη!

του Pick n' Scroll
Έξυπνη βόμβα Βόβορα! Θέλει πίσω στον ΠΑΟ ψηλό-θηρίο - Είχε φύγει ως "παλτό" - Αποκάλυψη!

Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει τον Νεμάνια Νέντοβιτς και να ενισχύσει έτσι την περιφέρειά του. Θέλει επίσης τον Λορέντζο Μπράουν, αλλά το θέμα αργεί καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έχει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. 

Η θέση του σεντερ φαίνεται πολύ δύσκολη καθώς οι ποιοτικές λύσεις είναι πολύ ακριβές. Όπως ο Τέρι, ο Μπλακ και ο Γιεκίρι. 

Το όνομα που ακούγεται και πάλι αφορά σε έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με τη Γαλατά.

Ο Ζακ Όγκαστ δεν είχε παίξει καλά όταν τον είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Πλέον όμως είναι πολύ πιο έμπειρος και έτοιμος, όποτε ο Γιώργος Βοβορας σκέφτεται την περίπτωσή του.

Άλλωστε δεν θέλει παίκτη να του κάνει τη διαφορά. Θέλει έναν σεντερ να συμπληρώνει τον Γιώργο Παπαγιαννη, που θα είναι και πάλι ο βασικός. 

Όπως γράψαμε και χθες ο Παναθηναϊκoς κοιτάζει και την αγορά του ΝΒΑ για τη θέση του σέντερ. Εκεί οι λύσεις είναι πιο πολλές και πιο οικονομικές. 

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το ρόστερ που θα φτιάξουν θα είναι εξαιρετικό και ο κόσμος της ομάδας θα είναι ικανοποιημένος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Oριστική εξέλιξη με Δημήτρη στην ΚΑΕ - Τι έκανε που τα μαρτυράει όλα - Πώς θα αντιδράσει ο κόσμος;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags