Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν "χτυπάει" για αντι-Μπράουν - Έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό!
| 2020-07-09 15:55:00

Τρελή έκπληξη στον ΠΑΟ! Αυτόν "χτυπάει" για αντι-Μπράουν - Έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Τρελή έκπληξη στον ΠΑΟ! Αυτόν "χτυπάει" για αντι-Μπράουν - Έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ τον Λορέντζο Μπράουν, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ πολύ δύσκολα δεν θα τραβήξει για άλλες πολιτείες. Εχει μπει και η Φενέρ στη μέση και τα πράγματα για τον Εξάστερο έχουν δυσκολέψει τρομερά.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θέλει να πάει ο Μπράουν στη Φενέρ, γιατί αυτό θα σημάνει την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, έχει αρχίσει και εξετάζει τις επόμενες λύσεις που έχει στα χέρια του. Στη κορυφή αυτής της λίστας είναι ο Τάιλερ Ενις, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα και στους Λέικερς, ο Μάοντο Λο, αλλά και ο Νέιτ Ουόλτερς. Ο Παναθηναϊκoς θα ήθελε τον Χέρμανσον, αλλά ο Ισλανδός αναμένεται να υπογράψει στη Βαλένθια.

Οι "πράσινοι", όπως έχουμε αναφέρει, έχουν αρχίσει και κοιτάνε και την πολύ μεγάλη αγορά της Αμερικής, του ΝΒΑ και του θυγατρικού πρωταθλήματος. Εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά το κακό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία.

Εν είδει φήμης κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Ντουάιτ Μπάικς, του πλέι-μέικερ, που έπαιξε λίγο στον Ολυμπιακό. Εχει παίξει μάλιστα και στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ενώ ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Εφές απέναντι στον τρομερό Σέιν Λάρκιν.

Ο Μπάικς είναι ελεύθερος, ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάει με άλλο σχήμα. Δεν αποκλείεται η φήμη να βγει αληθινή και ο Αμερικάνος να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Και ο Μπάικς, όπως και ο Ενις, είχε παίξει παλιότερα στους Λέικερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ώπα! Στην Αθήνα ξαφνικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς - "Τελειωμένος" από ΤΣΣΚΑ - Λέτε να...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags