Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που θυμίζει... Γιαννακόπουλο! "Χτυπάει" άσο της Ρεάλ για αντι-Καλάθη - "Κοχλάζει" το ΟΑΚΑ
| 2020-07-10 18:05:00

Μεταγραφή που θυμίζει... Γιαννακόπουλο! "Χτυπάει" άσο της Ρεάλ για αντι-Καλάθη - "Κοχλάζει" το ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή που θυμίζει... Γιαννακόπουλο! "Χτυπάει" άσο της Ρεάλ για αντι-Καλάθη - "Κοχλάζει" το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Λορέντζο Μπράουν και τρέχει πλέον, ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση "1". Ο Γιώργος Βόβορας πόνταρε πολλά στον Αμερικανό γκαρντ, ο τελευταίος, όμως, έχει τραβήξει δρόμο για άλλες πολιτείες. Και οι "πράσινοι" προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση σε μία αγορά, που δεν έχει πολλούς ποιοτικούς πλέι-μέικερ.

Το όνομά του δεν έχει συνδεθεί πολύ με τον Παναθηναϊκό, αλλά του αρέσει πολύ ο Αργεντίνος, Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν συνεχίζει στη Ρεάλ και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Θα προτιμούσε να συνεχίσει στην Ισπανία, όπου έχει παίξει πολλά χρόνια, αλλά μία καλύτερη πρόταση μακριά από τους Ίβηρες δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Λαπροβίτολα, που δεν είναι καθόλου εύκολη, και αν βρει πρόσφορο έδαφος, θα χιμήξει για να την αξιοποιήσει.

Από κει και πέρα, για την πολύ δύσκολη θέση του πλέι-μέικερ ο Βόβορας σκέφτεται πάντα την περίπτωση του Νέιτ Ουόλτερς, στην ατζέντα του συνεχίζει να είναι ο Μάοντο Λο, ενώ παρακολουθεί και την αγορά της Αμερικής, όπου υπάρχουν πολλές λύσεις, αλλά όχι πολλές με ευρωπαϊκή εμπειρία. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο πρώην παίκτης των Λέικερς, Τάιλερ Ένις, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Αν μπορούσαν τώρα οι "πράσινοι", θα έπαιρναν τον Λαπροβίτολα. Η περίπτωση του Αργεντίνου, όμως, όπως αναφέραμε, δεν είναι εύκολη και χρειάζεται υπομονή. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως ήταν και η προσπάθειά του να στελεχώσει ανταγωνιστικό ρόστερ έχει πολλά εμπόδια μπροστά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοντρό "χουνέρι" Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό - Θα... τρελαθεί ο Μαρινάκης - "Πλάκα" και στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags