Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όγκαστ και Λαπροβίτολα, που είχατε διαβάσει πρώτοι στο sportdog ότι βρίσκονται στην πράσινη λίστα, είναι σε πρώτο πλάνο για το Τριφύλλι!
| 2020-07-16 08:51:00

Φτιάχνει σούπερ ομάδα ο Παναθηναϊκός - Καλύτερος από πέρσι με λιγότερα λεφτά - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Φτιάχνει σούπερ ομάδα ο Παναθηναϊκός - Καλύτερος από πέρσι με λιγότερα λεφτά - Επιβεβαίωση sportdog!

Παναθηναϊκός: Όγκαστ και Λαπροβίτολα, που είχατε διαβάσει πρώτοι στο sportdog ότι βρίσκονται στην πράσινη λίστα, είναι σε πρώτο πλάνο για το Τριφύλλι!

"Όλα για Όγκαστ", αναφέρει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τού Sportime και στη συνέχεια προσθέτει: "Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κλείσει τον 27χρονο σέντερ. Το σοβαρό ενδιαφέρον και για τον Ενίς, που συνδέεται με τον Λαπροβίτολα".

To όνομα του Ένις βρίσκεται από χθες στην επικαιρότητα των Πράσινων, καθώς το είχατε διαβάσει σε ρεπορτάζ του sportdog με τίτλο Κι αυτός είναι παικταράς! Ποιον παίρνει ο ΠΑΟ, αν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα - Καψούρα Βόβορα!

Από την πλευρά της Live Sport αναφέρει: "Σούπερ φαβορί για Λαπροβίτολα - Οι Πράσινοι περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού με τη Ρεάλ". 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μεταγραφές ουσίας, δοκιμασμένες λύσεις που μπορεί να τον βοηθήσουν περισσότεροι από πειράματα τύπου Φριντέτ και, σε κάθε περίπτωση, κοστίζουν λιγότερα χρήματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags