Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νέο… μπαμ με πρώην Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Γι’ αυτό έφυγε ο Αθηναίου - Μεγάλη ανατροπή στους ψηλούς!
Μπάσκετ
| 2020-07-18 16:10:00

Νέο… μπαμ με πρώην Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Γι’ αυτό έφυγε ο Αθηναίου - Μεγάλη ανατροπή στους ψηλούς!

του Pick n' Scroll
Νέο… μπαμ με πρώην Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Γι’ αυτό έφυγε ο Αθηναίου - Μεγάλη ανατροπή στους ψηλούς!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ογκαστ προστίθεται στους Νέντοβιτς και Φόστερ και κάνει τρία τα αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Είναι τρεις κινήσεις, που έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας, αν αναλογιστούμε ότι τα οικονομικά πλέον δεν είναι τα ίδια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πως και πως ένα νέο: να αποκτηθεί ο Νίκολας Λαπροβίτολα. Στο πρόσωπο του Αργεντίνου πολλοί βλέπουν μία μικρογραφία του Νικ Καλάθη και δεν έχουν άδικο. Συν τοις άλλοις όλοι γνωρίζουν ότι η αγορά είναι φτωχή όσον αφορά στους πλέι-μέικερ και για τον επιπλέον αυτό λόγο θέλουν πως και πως την υπογραφή του πρώην παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Την ίδια ώρα ολοένα και αυξάνονται οι φήμες για τον Βαγγέλη Μάντζαρη και το «τριφύλλι». Αρκετοί αναφέρουν και επιμένουν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι πιθανό φέτος να πάει στον Παναθηναϊκό. Οι φήμες ενισχύονται και από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είπαν στον Γιάννη Αθηναίου να βρει άλλη ομάδα και αυτός πήγε στο Περιστέρι.

Ο Μάντζαρης θέλει πως και πώς να πάει στον Παναθηναϊκό, θα φανεί αν κάτι τέτοιο έχει τύχη.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας και την απάντηση του Γκρεγκ Ουίτινγκτον, του «4αριού» από την Γαλατά, που επίσης έχει καψούρα ο κόσμος της ομάδας. Εχει τύχη να τον αποκτήσει, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές. Μία από αυτές είναι ο Αυστραλός, Μπροκ Μότουμ, παίκτης με παρουσία σε σημαντικές ομάδες, όπως η Εφές, η Βαλένθια και η Ζαλγκίρις. Εχει τρομερό σουτ και ο Γιώργος Βόβορας τον έχει στο μυαλό του, θέλοντας, όμως, τον Ουίτινγκτον. Αν δεν πάρει τον Αμερικάνο, τότε θα εξετάσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την περίπτωση του Αυστραλού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ντεμαράζ από ΠΑΟ - Υπογράφουν άλλοι δύο μετά τον Όγκαστ - Δεν είναι ο Λαπροβίτολα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags