Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά για Λαπροβίτολα! "Καμία σχέση με Καλάθη - Δεν είναι σκόρερ - Αν πάει στον ΠΑΟ θα..."
| 2020-07-19 11:27:00

Ατάκες-φωτιά για Λαπροβίτολα! "Καμία σχέση με Καλάθη - Δεν είναι σκόρερ - Αν πάει στον ΠΑΟ θα..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες-φωτιά για Λαπροβίτολα! "Καμία σχέση με Καλάθη - Δεν είναι σκόρερ - Αν πάει στον ΠΑΟ θα..."

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα για την ενίσχυση στη θέση του πόιντ γκαρντ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το Τριφύλλι συμφώνησε με τον Νικολάς Λαπροβίτολα της Ρεάλ Μαδρίτης, μία προσθήκη που αποτελεί προτεραιότητα για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Πολύ καλή εικόνα για τον παίκτη έχει ο Φώτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος του διεθνούς Αργεντινού γκαρντ με τις ιταλικές ρίζες, όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Εστουντιάντες και ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού έπαιζε στη Μπανταλόνα. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ έχει παραστάσεις από Αργεντινή λόγω της θητείας του στη Φέρρο Καρρίλ Οέστε και τη Μπόκα Τζούνιορς. Μάλιστα έχει προπονηθεί μαζί με τον Λαπροβίτολα, ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε επίθεση... αγάπης από οπαδούς του Τριφυλλιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με τη Μπανταλόνα πέρσι είχαμε κοντραριστεί. Είχε απίστευτη χρονιά σε ατομικό επίπεδο. Ήταν ο MVP. Όταν πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε ούτε τον χρόνο ούτε τον ρόλο που έπρεπε στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω, ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πλέι μέικερ που έχει την πάσα και την ασίστ. Είναι επίσης πολύ δυνατός και έμπειρος», ήταν το πρώτο σχόλιο του 36χρονου Πατρινού άσου.

Μπορεί να αναπληρώσει επάξια το κενό του Νικ Καλάθη, με τον οποίο έχει αντίθετες διαδρομές; «Είναι αξιόπιστη λύση, αλλά δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με τον Καλάθη. Είναι διαφορετικά μεγέθη», απαντά ο παίκτης και προσθέτει: «Ο Λαπροβίτολα έχει κάνει 3 γεμάτες χρονιές, ενώ ο Καλάθης έχει γράψει πολλά περισσότερα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Το ισπανικό είναι από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα και όντως ο Νικολάς έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα. Θα έχει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να αποδείξει κάποια πράγματα, όπως να κοντρολάρει τον ρυθμό και να οργανώσει».

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τον Λαπροβίτολα να ξεχωρίζει; «Δεν θα τον έλεγες σκόρερ. Τον θέλεις να σου φτιάξει παιχνίδι. Είναι τιμ πλέιερ. Έχει πολύ καλά στοιχεία ειδικά στις ασίστ (έχει 3 ασίστ ανά 13 λεπτά παιχνιδιού). Έχει δουλέψει αρκετά, για να κάνει την περσινή χρονιά στην Μπανταλόνα και να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω, ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα σε οτιδήποτε κάνει. Βλέπετε και τους Αργεντινούς της Μπασκόνα. Δεν το βάζουν κάτω. Είναι πεισματάρης. Αυτή η νοοτροπία νομίζω ότι είναι ιδανική τώρα που φτιάχνει μία καινούρια ομάδα ο Παναθηναϊκός. Χρειάζεται αυτό το στοιχείο», καταλήγει ο Φώτης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο sportdog.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή έκπληξη Βόβορα – «Αρπάζει» παίκτη που είχε φτάσει μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags