Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Νίκος Παύλου μίλησε στο sportdog για τον Όγκαστ που ανακοινώθηκε από τους Πράσινους
| 2020-07-20 13:15:00

"Δεν μου άρεσε ο Όγκαστ - Πίσω μπασκετικά! Δεν έχει σουτ ο Σαντ-Ρος - Ο Σλούκας δεν είναι..."!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μου άρεσε ο Όγκαστ - Πίσω μπασκετικά! Δεν έχει σουτ ο Σαντ-Ρος - Ο Σλούκας δεν είναι..."!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Νίκος Παύλου μίλησε στο sportdog για τον Όγκαστ που ανακοινώθηκε από τους Πράσινους, αλλά και για τον Σαντ-Ρος, τον Σλούκα και τον Λαπροβίτολα! 

"Δεν μου άρεσε στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ. Μπασκετικά ήταν πίσω, αλλά είχε προσόντα ως αθλητής. Αν τα παιδιά που τον είδαν, ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης, έχουν δει βελτίωση στο παιχνίδι του ή κάτι άλλο που να τους ενδιαφέρει, είναι αποδεκτό. Γιατί γνωρίζουν  άριστα το μπάσκετ και φυσικά έχουν λόγο στον Παναθηναϊκό", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Σαντ-Ρος:

"Αυτός είναι πολύ καλός παίκτης, κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Αλλά δεν έχει το σουτ. Και στην ΤΣΣΚΑ που τον είδα, δεν έχει σουτ. Γιατί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανοίξει το γήπεδο, να πάρει από περισσότερους παίκτες πόντους".

Ο Παναθηναϊκός έχει στο επίκεντρό του την περίπτωση του Λαπροβίτολα. Ποια είναι η άποψή σας για τον συγκεκριμένο παίκτη;

"Νομίζω ότι δεν κατάφερε να βρει τον χώρο που έπρεπε στη Ρεάλ. Μην μας φανεί περίεργο, η Ρεάλ ήταν μπερδεμένη από κάποιο σημείο και μετά. Είχε πολλά ντάουν, κάτι που δεν δικαιολογείται σε τέτοια ομάδα. Να δούμε όμως πρώτα αν θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός". 

Η επιστροφή τού Σλούκα στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία - Ποια είναι η άποψή σας;

"Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες, σοβαρό παιδί, έχει παίξει τα λεφτά του όπου κι αν έχει πάει. Εγώ νομίζω ότι ως ελληνικό στοιχείο είναι πολύ καλή λύση. Θέλω να δω, όμως, πέρα από τον Σπανούλη. Πώς θα πλαισιωθεί ο Σλούκας, πώς θα είναι το γύρω-γύρω. Γιατί ο Σλούκας δεν είναι καθαρός 1, αλλά δεν είναι ούτε και 2. Παίζει και στις δύο θέσεις, είναι πολύ χρήσιμος και στις δύο θέσεις, σκοράρει, αλλά δεν θα τρέξει τόσο καλά με την μπάλα όπως το έκανε ο Σπανούλης στα καλά του".  

Δηλαδή δεν βλέπετε στο πρόσωπό του το νέο Σπανούλη του Ολυμπιακού;

"Δεν περνάει την μπάλα όπως ο Σπανούλης, που στα καλά του ήταν ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη. Είναι άλλο το δικό του στιλ, ο Σπανούλης ήταν αποφασίζω και διατάσσω στο γήπεδο. Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης, αλλά δεν θα αλλάξει τα δεδομένα στον βαθμό που το είχε κάνει ο Σπανούλης όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για νέο... μπαμ από ΠΑΟ - "Σκάει" κι άλλη μεταγραφή - Φτιάχνει ομαδάρα ο Βόβορας!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags