Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ναυάγιο με τον… σίγουρο, μπαμ με πρώην παικταρά της ΤΣΣΚΑ ψάχνει ο ΠΑΟ – Φέρνει και… νέο Φριντέτ!
Μπάσκετ
| 2020-07-21 20:57:00

"Ναυάγιο" με τον… σίγουρο, "μπαμ" με πρώην παικταρά της ΤΣΣΚΑ ο ΠΑΟ – Φέρνει και… νέο Φριντέτ!

του Pick n' Scroll
"Ναυάγιο" με τον… σίγουρο, "μπαμ" με πρώην παικταρά της ΤΣΣΚΑ ο ΠΑΟ – Φέρνει και… νέο Φριντέτ!

Παναθηναϊκός: Η αγωνία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μεγαλώνει για το αν θα μπορέσει να πάρει τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Το κακό για τους «πράσινους» είναι ότι η τύχη του Αργεντίνου έχει να κάνει με το θέμα του Φακούντο Καμπάτσο και της μετακόμισής του στο ΝΒΑ. Οσο δεν ξεκαθαρίζει εντελώς αυτό το θέμα, μένει στάσιμο και το ζήτημα του Λαπροβίτολα. Αν φύγει ο Καμπάτσο, η Ρεάλ πρέπει να πάρει άμεσα έναν σπουδαίο γκαρντ για να καλύψει το κενό του.

Τέτοιος παίκτης δεν φαίνεται να υπάρχει τώρα. Ισως, λέμε ίσως οι Μαδριλένοι να περιμένουν το τέλος του ισραηλινού πρωταθλήματος μήπως και μπορέσουν να πάρουν τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Αμερικάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ ανήκει στην Μακάμπι, αλλά δεν ξέρει κανείς αν θα μείνει, καθώς έχει μεγάλο συμβόλαιο τη νέα χρονιά και οι Ισραηλινοί είναι πιθανό να κατεβάσουν το μπάτζετ τους. Ηδη μάλιστα κινούνται να πάρουν έναν φτηνό πλέι-μέικερ από την Τουρκία, τον Κρις Τζόουνς. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Λαπροβίτολα, αλλά περιμένει πάνω από το τηλέφωνό του για να μάθει νέα για την σχέση του παίκτη με την Ρεάλ.

Παράλληλα δουλεύει και τις εναλλακτικές επιλογές, που είναι από τον χώρο του ΝΒΑ και της Κίνας. Μάλιστα ο ένας παίκτης, που έχει σημαδέψει έχει παίξει και στην Κίνα και στο ΝΒΑ, αλλά και στην Ευρώπη. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα κινήσεις, που έχουν γίνει, και θα πετάει στα σύννεφα αν αποκτηθεί και ο Λαπροβίτολα.

Για την θέση «4» λέγεται ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει η μεταγραφή του Γκρεγκ Ουίτινγκτον με τον Γιώργο Βόβορα να έχει και άλλα ονόματα στην λίστα του. Ενα από αυτά είναι ο πρώην παίκτης της Εφές, Μπροκ Μότουμ, ενώ ως φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Αντρέι Βορόντσεβιτς, που μετά από 14 χρόνια έφυγε από την ΤΣΣΚΑ. Είναι μία φήμη, που κανείς δεν ξέρει αν θα βγει αληθινή.  

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2006-07 με την ΤΣΣΚΑ, κατακτώντας συνολικά τρεις φορές την Ευρωλίγκα (2008, 2016, 2019) ενώ το 2015 ήταν MVP των τελικών της VTB League. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είχε μικρή συμμετοχή φέτος σε 20 παιχνίδια (περίπου 13 λεπτά μ.ο. στα παρκέ, έχασε παιχνίδια λόγω τραυματισμού) με μέσο όρο 3,6 πόντους και 3,0 ριμπάουντ. Έχει επίσης στην κατοχή του επτά τίτλους στη Ρωσία και οκτώ στη VTB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό - Αυτόν τον παιχταρά "κλέβει" ο Πασκουάλ - Θα παρέμβει ο Δημήτρης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags