Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχασε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Βόβορας, ψάχνει… Φριντέτ - "Όνειρα" για Ντάριους Άνταμς
Μπάσκετ
| 2020-07-23 19:32:00

Έχασε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Βόβορας, ψάχνει… Φριντέτ - "Όνειρα" για Ντάριους Άνταμς

του Pick n' Scroll
Έχασε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Βόβορας, ψάχνει… Φριντέτ - "Όνειρα" για Ντάριους Άνταμς

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Νίκολας Λαπροβίτολα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση. Όχι από τον παίκτη, που θέλει να έρθει στην Αθήνα, αλλά από την κατάληξη της σχέσης του με την Ρεάλ.

Η τελευταία δεν βιάζεται να τον αποδεσμεύσει και ο Παναθηναϊκός περιμένει καρτερικά, χάνοντας σήμερα έναν ακόμη στόχο του. Πρόκειται για τον Τάιλερ Ενις, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Τουρκ Τέλεκομ.

Αν δεν πάρει τον Λαπροβίτολα το «τριφύλλι», το πιο πιθανό είναι να κοιτάξει για παίκτη στην Κίνα. Εκεί, όπου οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Στην Ευρώπη υπάρχει και ο Ερικ ΜακΚόλουμ με τον Κίφερ Σάικς της Αρμάνι, αλλά ο κόουτς Βόβορας θέλει πιο ποιοτικό παίκτη. Και τέτοιον μπορεί να βρει στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ονειρεύεται τον Ντάριους Ανταμς, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, καθώς το κασέ του Αμερικάνου είναι πολύ μακριά από τις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας.

Παίκτες, όμως, από το πρωτάθλημα της Κίνας σαν τον Κάιλ Φογκ, που έπαιζε παλιότερα στην Ισπανία ή τον Κόρτνεϊ Φόρτσον, που είχε περάσει πιο παλιά από την Τουρκία είναι περιπτώσεις, που μπορεί να αντέξει η νέα κατάσταση του Παναθηναϊκού. Ο Φόρτσον μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης στην Κίνα με τον Γιάννη Μπουρούση.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τον Λαπροβίτολα, αλλά αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα λύσει την συνεργασία του με την Ρεάλ και θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ο Βόβορας πιστεύει πολύ στον Αργεντίνο και θεωρεί ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να μπει στα παπούτσια του Νικ Καλάθη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο με Παππά! Αυτός τον... τελείωσε από ΠΑΟ - Η πρώτη αντίδραση του Έλληνα άσου
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags