Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βόβορας: Μεγάλη "μπλόφα" από ΠΑΟ - Αυτόν διάλεξε ο Βόβορας, έρχεται μεγάλη ανατροπή - Χαμός με Λαπροβίτολα
| 2020-07-24 17:05:00

Σούπερ "μπλόφα" από ΠΑΟ - Αυτόν διάλεξε ο Βόβορας, έρχεται μεγάλη ανατροπή - Χαμός με Λαπροβίτολα

του Pick n' Scroll
Σούπερ "μπλόφα" από ΠΑΟ - Αυτόν διάλεξε ο Βόβορας, έρχεται μεγάλη ανατροπή - Χαμός με Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βόβορας: Τι ψάχνει ακόμη ο Παναθηναϊκός για να συμπληρώσει το ρόστερ του; Έναν πλέι-μέικερ και ένα 4άρι. Λίγα πράγματα, δηλαδή. Για τον πλέι-μέικερ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, τουλάχιστον όσον αφορά στον στόχο.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι η επιθυμία όλων στο «τριφύλλι», από κει και πέρα, όμως, δεν είναι στο χέρι τους να τον πάρουν. Πρέπει να βρεθεί η άκρη ανάμεσα στον παίκτη και την Ρεάλ. Αν γίνει αυτό, τότε ο πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς θα φορέσει την «πράσινη» φανέλα. Αλλιώς, μάλλον το ενδιαφέρον θα στραφεί στην αγορά της Αμερικής και της Κίνας, εκτός αν γίνει κάτι με τον Ερικ ΜακΚόλουμ, που έμεινε ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν.

Για το «4άρι» ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται, γνωρίζοντας ότι σε αυτή την θέση οι επιλογές είναι πολλές. Εχει προταθεί ο Μπροκ Μότουμ, έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα, γύρω γύρω, όμως, αναφέρεται ότι το ενδιαφέρον παραμένει για τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον. Ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε προ ημερών ότι το θέμα του Ουίτινγκτον τελείωσε. Και καλά έκανε ο Τριαντόπουλος. Η τακτική είναι μέσα στο παιχνίδι. 

Οι πληροφορίες λένε, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί και χειρίζεται με μεγάλη προσοχή την περίπτωση του Αμερικάνου πάουερ-φόργουορντ, που αρέσει πάρα πολύ στον κόουτς, Γιώργο Βόβορα, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Για τον Παναθηναϊκό, όμως, το πιο σημαντικό θέμα είναι αυτό του πλέι-μέικερ. Αν έρθει ο Λαπροβίτολα, όλοι στην ομάδα θα είναι ευτυχισμένοι. Και από κει και πέρα και να μην έρθει ο Ουίτινγκτον, δεν θα καταστραφούν, αφού, όπως αναφέραμε, η αγορά είναι πλούσια σε «4άρια».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "τρελαθούν" οι Αγγελόπουλοι! Δημοσίευμα-"ρουκέτα" για Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Το ξέρει ο Δημήτρης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags