Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ενας από τους πιο «καυτούς» Ελληνες φρι-έιτζεντ δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παππά
| 2020-07-26 15:05:00

Καραμπόλα με Παππά σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Από αυτόν "έφαγε" πόρτα - Θα παίξει στο...

του Pick n' Scroll
Καραμπόλα με Παππά σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Από αυτόν "έφαγε" πόρτα - Θα παίξει στο...

Παναθηναϊκός: Ενας από τους πιο «καυτούς» Ελληνες φρι-έιτζεντ δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παππά. Τον σούπερ ταλαντούχο γκαρντ, που πριν από μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με άκομψο τρόπο ότι δεν θα συνεχίσει μαζί του. Ο Παππάς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όπου υπάρχει ενδιαφέρον, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Είχε αναφερθεί το όνομα της Γαλατά για την περίπτωση του διεθνούς γκαρντ, ο τελευταίος, όμως, ψάχνει κάτι καλύτερο, καθώς μάλιστα από την τουρκική ομάδα έχουν φύγει όλοι οι καλοί παίκτες. Ο Ογκαστ, που πήγε στον Παναθηναϊκό, ο Χάρισον, που πήγε στον Ολυμπιακό, ο Πόιθρες, που πήγε στην Ζενίτ, καθώς και ο Ουίτινγκτον, που δεν αποκλείεται να πάει κι αυτός στον Παναθηναϊκό.

Ισπανία και Ρωσία είναι δύο πιθανοί προορισμοί για τον Παππά (πάντως, ακούγεται και το ενδεχόμενο Κίνας και Ιαπωνίας), ο οποίος αδικήθηκε πολύ από τον Ρικ Πιτίνο. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ο 30χρονος γκαρντ ήταν κομβικός, παρόλα αυτά ο Αμερικάνος προπονητής δεν του έδωσε τις ευκαιρίες, που έπρεπε να του δώσει.

Ο Πιτίνο έφυγε, αλλά μαζί του έφυγε και ο Παππάς, ο οποίος σιγά σιγά ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας. Το εξωτερικό δεν του είναι άγνωστο, καθώς πριν από πολλά χρόνια, σε μικρή ηλικία, είχε βρεθεί στην Ισπανία και την Μπιλμπάο.

Το όνομα του Παππά είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, δεν υπήρχε, όμως, αλήθεια σε όλο αυτό με την «Ενωση» να παίρνει τον πολύ έμπειρο, Ματ Λοτζέσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στο ελληνικό μπάσκετ - Θα "τρελαθούν" Αγγελόπουλοι-Δημήτρης - Υπέγραψε τρομερός σουτέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags