Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γι’ αυτόν τον Έλληνα παικταρά θα γίνει "σκοτωμός"
| 2020-07-29 15:33:00

Θα γίνει σφαγή! Ντου ΠΑΟ σε Ολυμπιακό για "κλεισμένο" - Έλληνας φόργουορντ - "Κλοπή" αλά Μήτογλου;

του Pick n' Scroll
Θα γίνει σφαγή! Ντου ΠΑΟ σε Ολυμπιακό για "κλεισμένο" - Έλληνας φόργουορντ - "Κλοπή" αλά Μήτογλου;

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Κώστα Σλούκα και έβαλε φωτιά στον κόσμο του, που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέφει σε συνθήκες κανονικότητας.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι με την απόκτηση του Σλούκα ολοκληρώθηκε το ρόστερ, αλλά πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να κρατάμε μία πισινή. Αλλωστε οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα, τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος ανήκει στον Προμηθέα.

Αυτό που ακούγεται από δω και από εκεί είναι ότι ο Oλυμπιακός τελικά θα πάρει τον μικρό από τα Γιάννινα, αλλά στη πράξη κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα αν τον πάρει, δεν μπορεί να τον βάλει κατευθείαν στην ομάδα του, καθώς είναι πλήρης και με το παραπάνω. Δεν χωράει άλλος παίκτης, ειδικά στις θέσεις που παίζει ο Μαντζούκας, με δεδομένο ότι ο Oλυμπιακός δεν θα παίξει στην Α1.

Αν παίξει στην Α1, αλλάζουν τα πράγματα, αλλά αυτό είναι κάτι, που δεν θα το μάθουμε πριν από τον Σεπτέμβρη.

Και επίσης δύσκολα θα μετακινηθεί ο Μαντζούκας πριν τελειώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα γίνει μάλιστα στη γειτονιά του Παναθηναϊκού, στο Μαρούσι (5-9 Αυγούστου).

Εκεί ο Μαντζούκας με τη φανέλα του Προμηθέα θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο, έχοντας ως αντίπαλο δέος τον Ολυμπιακό, την ομάδα, δηλαδή, στην οποία είναι πιθανό να πάει. Έναν Ολυμπιακό που έχει περισσότερα αστέρια από τους Πατρινούς.

Πάντως, στην υπόθεση δεν έχει ανακατευτεί καθόλου μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός. Και μπορεί να μην ανακατευτεί καθόλου, καθώς άλλες είναι οι προτεραιότητές του. Αν, όμως, αποφασίσει να μπει στη μάχη για τον Μαντζούκα, τότε η κατάσταση θα μπλέξει και ο Ολυμπιακός θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σε προηγούμενες ανάλογες μάχες ο Oλυμπιακός είχε κερδίσει στην υπόθεση Παπαπέτρου και ο Παναθηναϊκoς στην υπόθεση Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη Βόβορα! Αυτόν τον γκαρντ παίρνει στον ΠΑΟ - Τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags