Facebook Pixel Εθνικής Ελλάδας - Ρικ Πιτίνο: Καλεί τον 39άρη Σπανούλη - Έφυγε το εμπόδιο του ΠΑΟ!
| 2020-08-03 12:10:00

Βόμβα Πιτίνο! Καλεί τον 39άρη Σπανούλη στην Εθνική - Κλείνει ραντεβού - Tέλος το εμπόδιο... ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Βόμβα Πιτίνο! Καλεί τον 39άρη Σπανούλη στην Εθνική - Κλείνει ραντεβού - Tέλος το εμπόδιο... ΠΑΟ!

Εθνική Ελλάδας: Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να μάθουμε πράγματα για τον Ρικ Πιτίνο. Και να που ήρθε στην Ελλάδα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ο πρώτος του προορισμός ήταν το πανέμορφο νησί της Μυκόνου και στόχος ορισμένες μέρες ξεκούρασης και απόλαυσης. Η επόμενη κατεύθυνση είναι η Αθήνα και κυρίως τα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να πιάσει δουλειά για την Εθνική.

Ο Πιτίνο είναι σε συνεχή επαφή με τον μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Κώστα Κώτση, αλλά από δω και πέρα θα προχωρήσει πολύ περισσότερο τα πράγματα, προκειμένου αυτά να αρχίσουν να μπαίνουν σε κάποια σειρά.

Θα έχει, λοιπόν, απευθείας συναντήσεις με διοίκηση της ΕΟΚ, λοιπό προπονητικό σταφ αλλά και παίκτες με φόντο το επόμενο καλοκαίρι: το προολυμπιακό, δηλαδή, και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν προκριθεί η ομάδα μας.

Μέσα σε όλα μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει το πολυθρύλητο ραντεβού του Αμερικάνου προπονητή με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Πιτίνο έχει πει ότι θέλει μαζί του τον σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ, παρότι ο Σπανούλης θα είναι το επόμενο καλοκαίρι 39 ετών:

"Θέλω τον Σπανούλη να παίξει. Θέλω να είναι ο αρχηγός, θέλω να ηγηθεί. Δεν θα κερδίσουμε με αθλητικότητα, αλλά με εξυπνάδα, με περηφάνια. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός για μένα, θέλω να τον έχω μαζί μου. Θα του κάνω μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί", είχε πει πριν από καιρό ο Πιτίνο, ο οποίος θα επιδιώξει πάση θυσία το ραντεβού με τον Σπανούλη. Ο τελευταίος δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί, λογική εκτίμηση, όμως, είναι ότι μόνο και μόνο από σεβασμό στην Εθνική και στον Πιτίνο θα πάει στο ραντεβού.

Ο Λαρισαίος έχει σταματήσει από την Εθνική από το 2015 και μένει να φανεί αν ο Πιτίνο θα τον πείσει, ώστε να επανέλθει για ένα καλοκαίρι. Πλέον δεν υπάρχει και το... πρόβλημα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αφού ο Αμερικάνος προπονητής δεν είναι εδώ και καιρό στον πάγκο των "πρασίνων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο ελληνικό πρωτοσέλιδο - "Bόμβα Αγγελόπουλων με τον Λεμπόν Τζέιμς" - Δεν είναι τρολάρισμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags