Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Λαπροβίτολα Vs Μπούκερ! Ανάλυση Βασιλειάδη
Μπάσκετ
| 2020-08-04 22:08:00

Λαπροβίτολα Vs Μπούκερ! Ανάλυση Βασιλειάδη - "Αντι-Καλάθης ο..." - "Τα βάζει από παντού"!

του Γιώργου Κτενά
Λαπροβίτολα Vs Μπούκερ! Ανάλυση Βασιλειάδη - "Αντι-Καλάθης ο..." - "Τα βάζει από παντού"!

Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Λαπροβίτολα και Μπούκερ ο Κώστας Βασιλειάδης, σε συνέντευξή του στο sportdog, με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο παίκτες έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας άσος έχει παρακολουθήσει και τους δύο στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχε την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, και ήταν ένας από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους τού μπάσκετ να μιλήσει για εκείνους.

"Είναι εξαιρετικός σκόρερ, πράγμα που βρίσκεις δύσκολα πλέον. Πολύ αθλητικός, νομίζω ότι αν τον βάλεις σαν αντι-Λαπροβίτολα είναι λίγο δύσκολα στο ίδιο επίπεδο. Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες, πιο 1-2 ο Μπούκερ, ενώ είναι σκέτος 1 ο Λαπροβίτολα. Αλλά, από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να βρεις τέτοιους σκόρερ", σχολίασε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κ. Βασιλειάδης για τον Μπούκερ.

Ποια είναι τα άλλα στοιχεία του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;

"Παίζει και στη θέση 1, όταν το παιχνίδι σοβαρέψει παίρνει το παιχνίδι πάνω του και κερδίζει λόγω αυτού. Είναι καλός στα ριμπάουντ, εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο. Ξέρει να πασάρει όταν τον κλείνουν δύο παίκτες, παίζει το πικ εν ρολ, μπορεί να πασάρει εύκολα. Είναι πλήρης παίκτης".

Σε σύγκριση με Λαπροβίτολα ποια είναι η άποψή σας;

"Ο Λαπροβίτολα είναι μια κλάση ανώτερη λόγω του ότι είναι κλασικός 1, βλέπει γήπεδο, έχει έφεση στο σκορ αλλά περισσότερο είναι παίκτης που έχει πάρει εμπειρία με τη Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Αλλά έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι με την Μπανταλόνα. Είναι πολυδιάστατος. Ο Μπούκερ είναι πιο πολύ σκόρερ, είναι πιο πολύ 2, αν και μπορεί να παίξει στο 1. Μπορεί να κατεβάσει την μπάλα, αλλά δεν είναι η κλάση του Λαπροβίτολα που κάνει πολλές δουλειές αλλά όχι να σκοράρει πολύ. Με τον Μπούκερ μπορείς να βγάλεις λαβράκι στην επίθεση, μπορεί να σκοράρει από παντού, να πάρει φάουλ, είναι παίκτης άλλου τύπου". 

Μπορεί να γίνει αντι-Καλάθης ο Μπούκερ ή αυτό ταιριάζει καλύτερα για τον Λαπροβίτολα;

"Ο Λαπροβίτολα είναι καλύτερος για αντι-Καλάθης, αυτό φαίνεται γεγινόκτερα από όσα κάνει στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα να πάρει 30 πόντους από έναν παίκτη, θέλει πολυδιάστατο παίκτη στην 5άδα του, να κοιτάζει τους ελεύθερους, να μοιράζει την μπάλα. Κλάση δεν παίρνεις μόνο από το σκοράρισμα και ο Λαπροβίτολα κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο πέρα από το να σκοράρει". 

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για εσάς και την καριέρα σας;

"Είμαι πολύ καλά, περιμένοντας σιγά-σιγά για να δω τι θα κάνω του χρόνου. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Για εμένα πρώτος στόχος είναι το εξωτερικό και μετά να κοιτάξω στο εξωτερικό. Ισπανία φυσικά αλλά αν έρθει κάτι από άλλη χώρα θα το κοιτάξω". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags