Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξυπνη βόμβα Αγγελόπουλων, 300.000 για Έλληνα άσο
| 2020-08-06 15:18:00

Έξυπνη βόμβα Αγγελόπουλων - 300.000 για Έλληνα - 34 π. το ματς - Νέος Πρίντεζης - Και NBAer για F4!

του Pick n' Scroll
Έξυπνη βόμβα Αγγελόπουλων - 300.000 για Έλληνα - 34 π. το ματς - Νέος Πρίντεζης - Και NBAer για F4!

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες την ηρεμίας του. Έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ του και περιμένει τους ξένους παίκτες, ώστε σιγά σιγά να αρχίσει η προετοιμασία.

Όπως αναφέραμε, το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει. Δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει οι κινήσεις. Προς το παρόν ίσως γίνει ακόμη μία και αυτή αφορά στον Λευτέρη Μαντζούκα, το νέο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, που παίζει στον Προμηθέα.

Ο Oλυμπιακός τον θέλει, αλλά για να τον πάρει στη μέση υπάρχει και ένα μπάι-άουτ, που είναι κοντά στις 300.000 ευρώ. Δεν είναι μικρό το ποσό, έστω και αν πρόκειται για ένα ξεχωριστό ταλέντο.

Μάλιστα, σήμερα ο Oλυμπιακός στις 21.00 θα τον βρει μπροστά του τον πιτσιρικά. Από χθες ξεκίνησε το Πανελλήνιο Εφήβων στο Μαρούσι και από το σημερινό αποτέλεσμα του Oλυμπιακός-Προμηθέας, θα κριθεί εν πολλοίς και ο τίτλος.

Χθες ο Προμηθέας έκανε περίπατο κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Μαντζούκα να κάνει "παπάδες" με 34 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 4 ασίστ.

Οι Ολυμπιακοί σήμερα θα είναι καρφωμένοι στο youtube για να δουν το μεγάλο παιχνίδι, αλλά και έναν παίκτη, που σε λίγες μέρες ίσως γίνει δικός τους. Είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βγει Γιώργος Πρίντεζης ή Κώστας Παπανικολάου. Τόσο μεγάλη είναι η προοπτική του.

Πάντως, οι Αγγελόπουλοι έχουν αφήσει στο κουμπαρά τους και ένα σεβαστό ποσό μήπως χρειαστεί να αλλάξουν κάτι μέσα στη σεζόν. Να πάρουν, δηλαδή, έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά στο δρόμο για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Τον χειμώνα άλλωστε θα μείνουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες από το ΝΒΑ ελεύθεροι και έτσι αν χρειαστεί ο Oλυμπιακός θα ορμήξει για να πάρει έναν από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο ελληνικό πρωτοσέλιδο - "Bόμβα Αγγελόπουλων με τον Λεμπόν Τζέιμς" - Δεν είναι τρολάρισμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags