Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει... Διαμαντάκο ο Βόβορας - Δίδυμο-φωτιά Λαπροβίτολα-Τζάκσον
Μπάσκετ
| 2020-08-10 19:52:00

Παίρνει... Διαμαντάκο ο Βόβορας - Δίδυμο-φωτιά Λαπροβίτολα-Τζάκσον - 300.000 και για τον Μαντζούκα;

του Pick n' Scroll
Παίρνει... Διαμαντάκο ο Βόβορας - Δίδυμο-φωτιά Λαπροβίτολα-Τζάκσον - 300.000 και για τον Μαντζούκα;

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να κλείσει το ρόστερ του. Αν δεν το έχει κλείσει ήδη. Ισως, όμως, πάρει έναν ακόμη ψηλό, πιο πολύ για την προπόνηση.

Έναν Έλληνα ψηλό στο στυλ του Διαμαντάκου, που είχε παλιότερα (είχε παίξει μάλιστα και στο ιστορικό ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μετά από το οποίο έφυγε ο Μπαρτζώκας από τους Πειραιώτες) ή του Κώττα, που ήταν παλιότερα στον ΠΑΟΚ και πέρυσι στον Ιωνικό Νικαίας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις, που έχουν γίνει, αναλογιζόμενος ότι δεν υπάρχει πλέον η οικονομική άνεση που υπήρχε. Θα ήθελε, όμως, κάτι ακόμη. Θα ήθελε έναν ακόμη πλέι-μέικερ, αφού θεωρεί ότι ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι σπουδαίος παίκτης και χρήσιμο εργαλείο, αλλά όχι πλέι-μέικερ.

Αν είχε το "τριφύλλι" ένα δίδυμο Λαπροβίτολα-Τζάκσον, τότε οι φίλοι της ομάδας θα πέταγαν από τη χαρά τους: "Ποιος Καλάθης" θα έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Προς το παρόν, όμως, δεν γίνεται κίνηση για άλλο πλέι-μέικερ. Ούτε περίπτωση Βαγγέλη Μάντζαρη υπάρχει. Αν θα γίνει κίνηση, θα γίνει μεσούσης της σεζόν και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ρωτάει γιατί η ομάδα του δεν ασχολείται με τον Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα, που είναι από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. 

Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με το ταμείο της ομάδας που δεν επαρκεί. Ο Προμηθέας θέλει 300.000 ευρώ για να δώσει τον μικρό και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τα δαπανήσει αλλού αυτά τα χρήματα. Ισως αν δεν έμενε ο Καλαϊτζάκης να γινόταν κάποια κίνηση, αλλά και πάλι ήταν δύσκολο.

Αλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει καλό και νεανικό ελληνικό κορμό με Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννη, Όγκαστ και Καλαϊτζάκη. Υπάρχει και ο Μποχωρίδης, που θα βοηθήσει, αλλά και ο Κασελάκης, που είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη Πιτίνο για Γιαννακόπουλο και Ολυμπιακό: "Έγινε έξαλλος μαζί μου όταν... - Θα σας σοκάρω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags